Εκλογές 2019 – «Μαζί Αλλάζουμε»: Μήνυμα για υπερψήφιση Χατζηανδρέου λόγω εμπειρίας και γνώσης

«Καλούμε το λαό της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, την επόμενη Κυριακή, ημέρα ψήφισης Δημάρχου, να υπερψηφίσει για Δήμαρχο την προσωπικότητα με τη μεγαλύτερη εμπειρία, διοικητική γνώση και επάρκεια.  Να υπερψηφίσει το Λεονάρδο Χατζηανδρέου». Με αυτό το κάλεσμα, η παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε» κλείνει το μήνυμά του, το οποίο λειτουργεί και ως μίνι απολογισμός της εκλογικής αναμέτρησης που ολοκληρώθηκε την Κυριακή και έφερε τον επικεφαλής Λεονάρδο Χατζηανδρέου ως αντίπαλο του Δημήτρη Λιανού… Επίσης, μέσω της ανακοίνωσης, ο κος Χατζηανδρέου ευχαριστεί όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν αλλά και τις αντίπαλες παρατάξεις για τις θέσεις που έδωσαν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση  

«Η Δημοτική Παράταξη «Μαζί  Αλλάζουμε» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου ευχαριστούν όλους όσοι εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας.

Προσωπικά, ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου ευχαριστεί έναν έναν ξεχωριστά, τα μέλη και τους υποψηφίους του συνδυασμού, για τον ευγενή αγώνα που έδωσαν.

Συγχαίρουμε τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό και την παράταξη του «Ενωμένοι Μπορούμε» για την πρώτη θέση που κατέλαβε στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Συγχαίρουμε το Βασίλη Βρούτση και τον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας» για το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς επίσης και τους υπόλοιπους συνδυασμούς για τον έντιμο αγώνα τους.

Παρά το κλίμα πόλωσης των τελευταίων ημερών και των ακραίων συμπεριφορών που παρουσιάστηκαν, η πλειοψηφία του λαού της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων τοποθετήθηκε με την ψήφο του απέναντι στην πολιτική της παράταξης του κ. Δημήτρη Λιανού.

Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει ότι στο δημοτικό συμβούλιο, που είναι το ανώτατο όργανο διοίκησης του δήμου, η παράταξη του κ. Λιανού δεν θα έχει την πλειοψηφία με βάση τον καινούριο εκλογικό νόμο. Αυτό είναι κάτι που τον αναγκάζει σε προγραμματική σύγκλιση, ενώ δεν θα μπορεί να πραγματοποιήσει προσωπικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις.

Καλούμε το λαό της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, την επόμενη Κυριακή, ημέρα ψήφισης Δημάρχου, να υπερψηφίσει για Δήμαρχο την προσωπικότητα με τη μεγαλύτερη εμπειρία, διοικητική γνώση και επάρκεια.

Να υπερψηφίσει το Λεονάρδο Χατζηανδρέου».