Εκλογές 2019 - Μονογιυού: Το "Ευχαριστώ" στον Μητσοτάκη και το "γιατί κατεβαίνω"

Εστω και την τελευταία στιγμή, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τα ψηφοδελτια σε όλους τους Νομούς της Ελλάδας, οπότε και στις Κυκλάδες.... Η Κατερίνα Μονογιυού είναι και πάλι στις επάλξεις... Παρούσα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας από το 2012 σε όλες τις εκλογές αναμετρήσεις. Πτυχιούχος Διατροφής και Διαιτολογίας, ενώ η ενασχόλησή της με τον πολιτικό χώρο ξεκίνησε από την δραστηριοποίησή της στην ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του Κοινοβουλίου... 

Μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα μας εξηγει γιατί κατεβαίνει στην πολιτική σκηνή τονίζοντας "συμμετέχω Για τα παιδιά μας, την χώρα μας, την πατρίδα μας".. Και αναφέρει "  Είμαι υποψήφια στο Νομό Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία. Οι πολίτες των Κυκλάδων έχουν πλέον τον λόγο για να μην αφήσουν την χώρα να γυρίσει πίσω στο χτες. Έδωσα και θα συνεχίσω να δίνω για όλους τους Κυκλαδίτες. Στηρίζομαι σε εσάς τους απλούς ανθρώπους των νησιών. Θέλω να μου δώσετε τη δύναμη να δουλέψω για τον τόπο μου.
Η Ελλάδα πρέπει να βγει στις αγορές με ασφάλεια, να επενδύσει στον πρωτογενή τομέα, στις νέες τεχνολογίες ,στους νέους επιχειρηματίες  ιδιαίτερα των μικρών νησιών και στη μεγάλη βιομηχανία της Ελλάδος, τον τουρισμό.
Τα νησιά και οι κάτοικοί τους ζουν από τον τουρισμό και θέλουν την στήριξη του κράτους για την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής (αεροδρόμια, λιμάνια). Πρέπει να μπούμε στον δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης των νησιών μας.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί δύναμη ευθύνης και σταθερότητας. Δεν θα επιτρέψει να αμφισβητηθεί η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Δεν πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο οι θυσίες των πολιτών. Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι παρούσα δίπλα στους νησιώτες, όπως το έκανα τα τελευταία δυόμισι χρόνια.  Οφείλουμε όλοι να σταθούμε κοντά στους κατοίκους των νησιών μας".

Και στη συνέχεια προχωρεί σε ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας

Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή να είμαι υποψήφια βουλευτής στο νομό Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία.

Μια εκλογική περιφέρεια πού η εκπροσώπηση της αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εμένα προσωπικά.

Αυτή η τιμή αποτελεί την συνέχεια του αγώνα πού έκανα όλα αυτά τα χρόνια ως στρατιώτης της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στα νησιά μας δίπλα στους πολίτες και στα προβλήματα τους .

Κατερίνα Μονογυιού

Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων

Νέας Δημοκρατίας