Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕκλογές 2019 - "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο": Στο πλευρό Χατζημάρκου η Μαριάννα...

Εκλογές 2019 – “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”: Στο πλευρό Χατζημάρκου η Μαριάννα Βακόνδιου (Σύρος)

|

Την υποψηφιότητα της Μαριάννας Βακονδίου από τη Σύρο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

« Καλωσόρισες Μαριάννα Βακονδίου, σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.  Η επιθυμία σου να είσαι, όπως λές, μέρος της αλλαγής που βρίσκεται #mprosta μας, τιμά την ομάδα μας, μας δίνει την σιγουριά της πορείας που μέχρι σήμερα πιστά ακολουθήσαμε και βεβαίως μας δυναμώνει και για την συνέχεια.  Στη Σύρο, που μεγάλωσες και ζείς, η συμμετοχή σου στις συλλογικά οργανωμένες προσπάθειες εγγυάται την αυριανή προσφορά σου στην πολιτική. Καλωσόρισες Μαριάννα, σε μια ομάδα που δούλεψε πολύ περισσότερο απο οτι μίλησε, σχεδίασε πολύ περισσότερο απο όσο έκανε κριτική και έφερε επίσης περισσότερα αποτελέσματα απο όσα έταξε. Καλωσόρισες δηλαδή, σε μια ομάδα που έκανε μια άλλη πολιτική απο αυτή που μέχρι τώρα είχε γίνει μοντέλο πολιτικής συμπεριφοράς.  Kοιτάμε ψηλά και προχωράμε #mprosta». Με τη δήλωση αυτή, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», Γιώργος Χατζημάρκος, καλωσορίζει στο ψηφοδέλτιό του την Μαριάννα Βακόνδιου από τη Σύρο, ενόψει των εκλογών της 26ης Μαϊου…

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης για την υποψηφιότητα της Μαριάννας Βακόνδιου αναφέρει: ”  Την υποψηφιότητα της Μαριάννας Βακονδίου από τη Σύρο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”. Στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου, αναφέρει τα εξής:

“Παρακολουθώντας την τελευταία πενταετία τα έργα που γίνονται στο Νότιο Αιγαίο σε όλους τους τομείς και ανακαλύπτοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να είμαι μέρος αυτής της ομάδας και να προσφέρω τα μέγιστα στην τεράστια αυτή προσπάθεια ανάδειξης τον νησιών μας. Ζω, εργάζομαι και ταξιδεύω στα νησιά του Αιγαίου και κάθε φορά διαπιστώνω πως κάθε τόπος έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα. Νιώθω πως πρέπει όλος ο κόσμος να γνωρίσει αυτή την ομορφιά και να ανακαλύψει όλα όσα έχουν να προσφέρουν τα νησιά και οι κάτοικοι τους. Έχουμε και μπορούμε να δείξουμε πολλά.

Ο τίτλος σπουδών μου είναι  Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων και αυτό είναι το αντικείμενο μου στην επιχείρηση που εργάζομαι εδώ και 13 χρόνια. Ο στόχος μου στο έργο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι να μπορέσω να προσφέρω κυρίως στον τομέα του  πολιτισμού, καθώς είναι κάτι που αγαπώ και με το οποίο ασχολούμαι ήδη ενεργά μέσω δράσεων και εκδηλώσεων στο νησί της Σύρου, τα τελευταία 7 χρόνια.

Πιστεύω στον Γιώργο Χατζημάρκο, πίστευα από την πρώτη δήλωση που άκουσα από αυτόν, αντιλαμβανόμενη την διάθεση και την ενέργειά του αλλά και την αποφασιστικότητα που διέκρινα στην πορεία της θητείας του. Θα είμαι κοντά σ’ αυτή την ομάδα που με επέλεξε και επέλεξα και εγώ, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, για να μπορέσω κι εγώ να είμαι μέρος της αλλαγής που βρίσκεται #μπροστά μας”.

Βιογραφικό

Η Μαριάννα Βακονδίου γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το 1982.

Αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Σύρου, έχοντας ακολουθήσει την Τεχνολογική Κατεύθυνση και τον κύκλο Πληροφορικής και Υπηρεσιών. Στην συνέχεια σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα εργαζόταν και συμμετείχε στα κοινά καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών της στο Δήμο Χαλκίδας.

Είναι παντρεμένη και ζει μόνιμα στη Σύρο. Εργάζεται τα τελευταία 13 χρόνια σε κατασκευαστική εταιρία, με αντικείμενο τον οικονομικό έλεγχο, τις προβλέψεις και την οργάνωση της επιχείρησης.

Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια, έχει αναπτύξει μια έντονη κοινωνική και πολιτιστική δράση. Η μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο και ως εκ τούτου έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρουσσών αλλά και με τον Θεατρικό Πολιτιστικό Όμιλο Σύρου Απόλλων, του οποίου και είναι ενεργό μέλος από το 2012. Ασχολείται με πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, καθώς και με την οργάνωση και παρουσίαση εκδηλώσεων και εκθέσεων.

Έχει εργασθεί σε τοπική εφημερίδα ως γραμματέας και αρθρογράφος, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Σύρου ως ραδιοφωνικός παραγωγός και σε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν κοινωνική και πολιτιστική επικαιρότητα.

Ακόμη, ασχολείται με τον αθλητισμό και είναι ενεργό μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου καθώς και της Ομάδας Πεζοπόρων Σύρου”.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΠΝΑι: Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα υποδυόμενοι υπαλλήλους

Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πάσχα: Σύγχυση στην αγορά αρνιού

Αντιδράσεις για την ένταξη των αμνοεριφίων στο «καλάθι» – Ανησυχία για την επάρκεια λόγω εξαγωγών

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia – Play Offs: Φινάλε στο όνειρο, ήττα στην Βούλα και αποκλεισμός

Ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia πάλεψε αλλά πνίγηκε στην άμυνα του Πρωτέα Βούλας - Ηττα στον 3ο αγώνα 66-55 και με 2-1 ήττες έμεινε εκτός συνέχεια - Το σχόλιο της διοίκησης για το φετινό ταξίδι της Ναξιώτικης Ομάδας

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play Offs: “Εδώ είναι Νάξος” και επίδειξη δύναμης κόντρα στον Ηλυσιακό

Εντυπωσιακός ο Πανναξιακός ΑΟΚ κέρδισε τον Ηλυσιακό 74-62, έφερε τη σειρά στα ίσα (1-1 νίκες) και ο τελικός για την μάχη του τελικού την προσεχή Κυριακή (28/04) στα Ιλίσια

Εκτακτο: Φωτιά σε εξέλιξη στο ΧΥΤΑ της Νάξου (photos)

Γύρω στις 6 το πρωί της Παρασκευής ξέσπασε φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου - Στο χώρο και δύναμη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου

Νάξος: Τοποθετήθηκαν νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες σε σχολεία

Φ. Μαυρομμάτης δηλώνει ότι "Νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες τοποθετήθηκαν σε σχολεία”

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Νάξος – Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Πότε ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Νάξο ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού (πίνακας)

Fast Ferries – Πρωτομαγιά: Εμφάνιση στη Νάξο του “Fast Ferries Andros”

Η Fast Ferries ενημερώνει για την κίνηση των πλοίων της κατά την απεργία της Πρωτομαγιάς - ΤΙ θέλει το Fast Ferries Andros στη Νάξο;

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play offs: Ωρα τελικού (15:00) κόντρα στον Ηλυσιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ηλυσιακό για τον 2ο αγώνα των πλέι οφ... (Αφίσα)

Νάξος – Ολυμπιακή Φλόγα: ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ για τους πολιτικούς νάνους, απρέπεια σε έναν Ναξιώτη Πρωταθλητή

Ο Στράτος Φουτάκογλου γράφει για όσα έγιναν την ημέρα της Λαμπαδηδρομίας στη Νάξο με επίκεντρο τον παραγκωνισμό του Ναξιώτη πρωταθλητή Γιάννη Ξενάκη

Νάξος: Δεν “έδεσε” το “Blue Star 2” και έφυγε για την Πάρο, αλλά ούτε εκεί έδεσε (video)

Με την ένταση των ανέμων στα 80 χιλιόμετρα την ώρα (σε ριπή ανέμου) από νότια κατεύθυνση, το "Blue Star 2" δεν έδεσε στο λιμάνι της Νάξου και μετά στη Πάρο