Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕκλογές 2019 - "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο": Στο πλευρό Χατζημάρκου και η...

Εκλογές 2019 – “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”: Στο πλευρό Χατζημάρκου και η Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη

|

Υποψήφια με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου, η Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη 

“Καλωσόρισες Μπεχιζέ Σελλαβτζή-Ζαμαντάκη, σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Σε γνωρίσαμε ως δυναμική Πρόεδρο συλλόγων και ακούραστη εθελόντρια κοινωνικών πρωτοβουλιών. Αυτή την δυναμικότητα που θαυμάσαμε, επιθυμούμε να μεταφέρεις και στην πολιτική”. Η δήλωση αυτή ανήκει στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της παράταξης “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” Γιώργο Χατζημάρκο. Και με την δήλωση αυτή ανακοινώμει την συστράτευση της Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο, στο πλευρό του, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,ήτοι με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Η Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη, Πρόεδρος του  Πολιτιστικού Συλλόγου των Μουσουλμάνων της Ρόδου “Η Αδελφοσύνη”, με έντονη παρουσία και συμμετοχή στα τοπικά κοινωνικά δρώμενα, στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της, να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου,  αναφέρει τα εξής: “Μετά  την τιμητική πρόταση που έγινε  στο πρόσωπο μου  να είμαι υποψήφια περιφερειακή  σύμβουλος με την παράταξη του αξιότιμου  Περιφερειάρχη   κ. Γιώργου Χατζημάρκου ‘’ Μπροστά το Νότιο Αιγαίο‘’, αποφάσισα να αποδεχτώ  την πρόταση αυτή, για να μπορέσω να προσφέρω περισσότερα και να είμαι χρησιμότερη.   Εμπιστεύομαι τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, βλέπω την καλή πορεία των νησιών μας και το έργο που  επιτελεί και θέλω να προσφέρω και εγώ  μαζί του,  από την πλευρά μου  σε ό,τι είναι  εφικτό  και μπορώ να πράξω  για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας . Ευχαριστώ  για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο και τις  δυνατότητες μου και ελπίζω να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης  του αυτής”.

 Βιογραφικό

Η Μπεχιζέ Σελλαβτζή γεννήθηκε στην Ρόδο από Μουσουλμάνους γονείς με Ελληνική ιθαγένεια. Mόνιμη κάτοικος Ρόδου, είναι παντρεμένη με τον Ζαμαντακή Μεχμέτ και  έχουν δύο παιδιά. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ρόδο και μιλάει Ελληνικά, Τουρκικά και Αγγλικά. Ξεκίνησε να εργάζεται  ως υπεύθυνη σε τουριστικές επιχειρήσεις στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου.

Ασχολήθηκε  και ασχολείται ενεργά με τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία του νησιού, όπως βόλεϊ-μπάσκετ και ποδόσφαιρο, στην διοργάνωση φιλικών αγώνων εντός  και εκτός Ρόδου με διάσημες ξένες ομάδες.

Είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής στην αθλητική ομάδα Ιππότες Παλιάς Πόλης στον τομέα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Έλαβε μέρος στην Ευρωλίγκα ως διερμηνέας της Ελληνικής ομάδας στους ευρωπαϊκούς αγώνες μπάσκετ με καρότσι την Γιάλοβα.

Διακρίθηκε από τους Δήμους του Μαρμαρίς και της Ντάτσα και  από τον Διευθυντή Τουρισμού, Νεολαίας και Άθλησης του νομού των Μούγλων για την σύσφιξη φιλίας των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Από το 2000 είναι μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο των Μουσουλμάνων της Ρόδου “Η Αδελφοσύνη”. Εδώ και  πέντε  χρόνια είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  και τα τελευταία δυο  διετέλεσε  πρόεδρος του σωματείου .

Εκπροσώπησε από την θέση της προέδρου τους επιχειρηματίες του νησιού της Ρόδου στον εμπορικό τομέα σε συνέδρια βαλκανικών χώρων εντός και εκτός Ελλάδος.

Παράλληλα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρησή που διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της στην Ρόδο, επί 16 χρόνια στην εξυπηρέτηση του πολίτη ως γραμματέας-βοηθός λογιστή. Σε τακτικά χρονικά διαστήματα παρακολουθεί σεμινάρια σε αίθουσες και διαδικτυακής εκπαίδευσης τις εξελίξεις πάνω στα οικονομικά θέματα και νομοθεσία, που αφορούν την δουλειά της.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν