Εκλογές 2019 - Μύκονος: Ουπς λάθος από τον Βερώνη στη μάχη του Δήμου Μυκόνου

Ουπς. .Λάθος. Και μάλιστα σημαντικό... Πέντε περισσότερους υποψήφιους συμβούλους για τη δημοτική κοινότητα Μυκόνου, απ’ όσους προβλέπει η σχετική νομοθεσία, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μυκόνου και επικεφαλής της παράταξης «Μύκονος Πρώτη Ξανά», με αποτέλεσμα η γκάφα του  να προκαλέσει σάλο στο εσωτερικό του συνδυασμού του και αμηχανία στα επιτελεία των ανθυποψηφίων του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του mykonosvoice.gr, οι συνεργάτες του υποψήφιου δημάρχου διανέμουν ήδη φυλλάδια, όπου ο συνδυασμός Βερώνη παρουσίαζει 16 υποψήφιους για την δημοτική κοινότητα  (Μουζούρης-Μπεχλιβανίδου-Ξενάριος-Πετρή-Σαχάς-Τρύφωνας-Χαρδαλούπας-Γκουγκουλίανα-Γουργουρίνη-Δακτυλίδης-Καλαμαρά-Κουσαθανάς-Κουκά-Λαγουδή-Λυκούρης-Μουγγός), ενώ η ισχύουσα νομοθεσία προβλέπει 11 υποψήφιους κοινοτικούς συμβούλους.

Εν τω  μεταξύ στο εσωτερικό του συνδυασμού του επικρατεί αναβρασμός για το ποιοι θα είναι τελικά οι πέντε υποψήφιοι που θα κοπούν από τον τελικό – και διορθωμένο- ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης.

 

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες στο νησί επισημαίνουν ότι η αυτοδιοικητική εμπειρία του κ. Βερώνει δεν θα επέτρεπε τέτοιο λάθος και ίσως κρύβεται κάτι άλλο ίσως από τις ανακοινώσεις των υποψηφίων.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα kalpi19.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News