Εκλογές 2019 - Ν Λειβαδάρας: "Θα διεκδικήσω το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης"

Το παιχνίδι των εκλογών σε Τοπικό επίπεδο ανοίγει. Σε κάθε Δήμο έχουμε όλο και περισσότερες υποψηφιότητες. Και σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου είχαμε την … κίνηση από τον Νίκο Λειβαδάρα – γιατρός γνωστός στην κοινωνία όχι μόνο της  Σύρου αλλά και του Νομού των Κυκλάδων λόγω του ότι διετέλεσε πρώην πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κυκλάδων – επιβεβαιώνοντας τις καλοκαιρινές φήμες ότι θα κατέβει τελικά στον πολιτικό στίβο εκ νέου διεκδικώντας τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης…

Στην σημερινή του ανακοίνωση μέσω των τοπικών ΜΜΕ τονίζει ότι «είναι μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική υποψηφιότητα που δεν εγκλωβίζεται και δε χειραγωγείται από πολιτικές ή άλλης μορφής σκοπιμότητες» και πρόσθεσε «Με σθένος και θέληση θα παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για το νησί μας. Το αξίζει. Το χρωστάμε στην ιστορία του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή Νίκος Λειβαδάρας - Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης - τονίζει:  «Ύστερα από ώριμη σκέψη και με την παρότρυνση φίλων και συνεργατών, ανακοινώ-νω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης στις επερχόμενες Δημοτικές. Η υποψηφιότητά μου αποτελεί πράξη ευθύνης και απευθύνεται στην κοινωνία των πολιτών της Σύρου.  Συνιστά κάλεσμα υποστήριξης από όλες και όλους που θα αποδεχθούν τους στόχους και το σχέδιο δράσης, για το μέλλον του νησιού, που θα ανακοινώσω σύντομα.

Είναι μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική υποψηφιότητα που δεν εγκλωβίζεται και δε χειραγωγείται από πολιτικές ή άλλης μορφής σκοπιμότητες. Στόχος, η δημιουργία ομάδας μάχιμης, ικανής και ανοιχτής στα μηνύματα των πολιτών, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς πρακτικές εσωστρέφειας και διαχωρισμών. Άτομα με εμπειρία, αλλά και νέα με δυναμισμό πλαισιώνουν αυτήν την προσπάθεια. Άτομα με όραμα και γνώση, επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση αλλά και εξει-δίκευση σε νευραλγικούς τομείς της διαχείρισης των κοινών.

Ομάδα που διακατέχεται από πνεύμα συλλογικότητας,  συνεργασίας  και ενότητας μακριά από διχαστικές λογικές, αλαζονεία και αυταρχισμό. Με σθένος και θέληση θα παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για το νησί μας. Το αξίζει. Το χρωστάμε στην ιστορία του".