Εκλογές 2019 – Νάξος: Εκκίνηση με μήνυμα νίκης για τη «Δύναμη Δημιουργίας»

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και η παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» του Βασίλη Βρούτση παρουσίασε στο Χαλκί όνομα, λογότυπο και έστειλε μήνυμα Νίκης ενόψει των Δημοτικών εκλογών

Η πρώτη παρουσίαση της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» είναι γεγονός… Η ανεξάρτητη παράταξη με επικεφαλής τον Βασίλη Βρούτση, δήλωσε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το «παρών» στην πολιτική μας ζωή και στην κούρσα για την Δημαρχιακό θώκο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων… Τόπος; Η αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου στο Χαλκί…

Σε μία κατάμεστη αίθουσα όπου έσφυζε από παλμό και καλή διάθεση με στόχο τι άλλο από την νίκη στις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου… Και όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης «Από χθες το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ στάλθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων».

Ας δούμε τι αναφέρει…

«Χθες, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στο χώρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου Τραγαίας, παρουσιάσαμε ενώπιον μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας το όνομα, το έμβλημα και τις αρχές και σκοπούς της παράταξής μας «Δύναμη Δημιουργίας» εκκινώντας επίσημα την πορεία μας προς τις Δημοτικές Εκλογές του Μάη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους βρέθηκαν κοντά μας σε μία στιγμή ιστορική, καθώς χθες έλαβε «σάρκα και οστά» μία προσπάθεια που σκοπό έχει να αλλάξει τα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση  αλλά και γενικότερα στην έννοια του «πολιτεύεσθαι» στον τόπο μας.

Μια προσπάθεια που στοχεύει σε ένα μέλλον που για να είναι καλό για όλους πρέπει να διαμορφωθεί από όλους. Για όσους ήθελαν να βρεθούν κοντά μας αλλά δεν τα κατάφεραν, θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες συγκεντρώσεις. Επίσης, ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν για την ομαλή και πλήρως επιτυχημένη διεξαγωγή της χθεσινής εκδήλωσης.

Από χθες το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ στάλθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Έχοντας απόλυτη συνείδηση της κρισιμότητας των καταστάσεων, στηριζόμενοι στις αρχές, το πρόγραμμα και το άξιο ανθρώπινο δυναμικό μας, εκφράζουμε το πλειοψηφικό ρεύμα της κοινωνίας που απαιτεί μια νέα Δημοτική Αρχή, με όραμα, σχέδιο, ικανότητα, εντιμότητα και διάθεση δημιουργίας".