Εκλογές 2019 - Νάξος: Το "ευχαριστώ" και το "συνεχίζουμε" Βρούτση και "Δύναμη Δημιουργίας"

Επόμενη ημέρα… Η πιο δύσκολη ακόμη και για τους νικητές. Γιατί η σωματική κούραση έχει το πρώτο λόγο… Δύσκολη είναι ακόμη και γι αυτούς που άγγιξαν το όνειρο..  Αλλά δεν τα κατάφεραν. Η παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» και ο επικεφαλής της, Βασίλης Βρούτσης βίωσαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Από το 13% του 2014 έφτασαν στο 21% του  2019, είδαν σχεδόν 3000 δημότες να τους ψηφίζουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Παρά την πικρή γεύση της μη εισόδου στον …τελικό των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής (02/06), τόσο ο Βασίλης Βρούτσης ως επικεφαλής όσο και τα μέλη  της «Δύναμης Δημιουργίας» μέσω ανάρτησης και ανακοίνωσης δίνουν το στίγμα τους για την επόμενη ημέρα «Συνεχίζουμε» αλλά και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσος ταξίδεψαν στο πλευρό τους…

Ο Βασίλης Βρούτσης, στην προσωπική του ιστοσελίδα στα social media αναφέρει «Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας καθώς και όλους όσους κοντά σε αυτούς εργάστηκαν άκοπα και έδειξαν τον ακέραιο χαρακτήρα. Είμαι περήφανος για όλους και για αυτό θα συνεχίσουμε όλοι μαζί. Ευχαριστώ τους 3000 συμπολίτες μας, που δεν λύγισαν στις "Σειρήνες" και μας στήριξαν δίνοντας μας με την καθαρή και ειλικρινή ψήφο τους ένα μεγάλο ποσοστό για να γιγαντώσουμε τη φωνή μας.  Συνεχίζουμε!»

Και η ανακοίνωση της «Δύναμης Δημιουργίας» σημειώνει «Ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε…!

Σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο εργαστήκαμε έντιμα και σκληρά. Δεν τάξαμε, δεν εκβιάσαμε, δεν υποχρεώσαμε κανέναν. Δεν είπαμε ψέμματα. Ποτέ! Δεν γεμίσαμε τους δρόμους με διαφημιστικά φυλλάδια, που κανείς δεν διάβαζε. Δεν μοιράσαμε μακαρόνια για άγρα ψήφων. Δεν χτυπήσαμε πόρτες στα άγρια μεσάνυχτα. Αναδείξαμε το πρόγραμμα μας, μιλήσαμε με τους συμπολίτες μας και τους εκθέσαμε όλους τους λόγους για τους οποίους θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι η «Δύναμη Δημιουργίας» αποτελεί την πιο έντιμη, την πιο καθαρή και πιο ικανή πρόταση για το μέλλον αυτού του τόπου.

Πολεμήσαμε «με θεούς και δαίμονες» μα κρατηθήκαμε δυνατοί και στα πόδια μας. Τρεις χιλιάδες συμπολίτες μας, απέδειξαν ότι χωρίς κομματικούς ή άλλους μηχανισμούς, χωρίς προεκλογικούς προϋπολογισμούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά με αγάπη για τον τόπο, σχέδιο και συνέπεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Τρεις χιλιάδες συμπολίτες μας δεν ακολούθησαν κομματικές γραμμές, δεν φοβήθηκαν, αλλά αναγνώρισαν την αξία και την ανιδιοτέλεια, πρόγραμμα και πρόσωπα. Τους ζητάμε να παραμείνουν κοντά μας ενεργά και μετά τις εκλογές.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε. Το ότι δεν αναδειχθήκαμε νικητές στην εκλογική αυτή διαδικασία δεν θα μας απογοητεύσει. Ξεκινάμε δουλειά και μάλιστα άμεσα. Για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες. Για αυτούς που μας στήριξαν και για αυτούς που δεν το έκαναν. Άλλωστε όλοι σε αυτόν τον τόπο γνωρίζουν ποιος θα είναι δίπλα τους, ποιος θα διεκδικεί μαζί τους.  Ένα νέο ταξίδι ξεκινά!»