Εκλογές 2019 - Νάξος: Το "ευχαριστώ" του Λιανού και "δεν περισσεύει κανείς"

Η διπλή εκλογική μάχη έχει τελειώσει ... Ο Δημήτρης Λιανός, είναι ο νέος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και μάλιστα με ποσοστό ρεκόρ (ξεπέρασε το 60%) στην σύγχρονη ιστορία του Δήμου... Η επόμενη ημέρα; Τον βρίσκει στο γραφείο του να εργάζεται ως .. αντιδήμαρχος για το υπόλοιπο της θητείας Μαργαρίτη... Ενόψει όμως της νέας τετραετίας (2019 - 23) στέλνει το μήνυμά του για συνεργασία, παράλληλα δε, ευχαριστεί και όσους βρέθηκαν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής μάχης. Κυρίως δε, την οικογένειά του καθότι αυτή είναι που κάνει και τις μεγαλύτερες θυσίες... 

Η δήλωση του κου Λιανού αναφέρει "

"Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου, που στάθηκε στο πλευρό μου, τους συνεργάτες μου, που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μας και κυρίως τους Ναξιώτες και τους μικροκυκλαδίτες για την μεγάλη και ξεκάθαρη νίκη που μας έδωσαν!

Αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα κι έτσι θα συνεχίσουμε! Στη μάχη που έχουμε μπροστά μας  δεν περισσεύει κανείς!"