Εκλογές 2019 - Νάξος: Χατζηανδρέου προς Λιανό "δημόσιο διάλογο τώρα για το αεροδρόμιο"

Δώδεκα μέρες πριν από τις εκλογές και η Δημοτική παράταξη "Μαζί Αλλάζουμε" μιλάει και ζητάει δημόσιο διάλογο.. Και το αναφέρει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/05) και ελπίζει ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μέσα άπό μία συζήτηση για όλα τα συσσωρευμένα προβλήματα του δήμου και τις προτεινόμενες λύσεις...  Α και υπάρχει και η δεύτερη πρόταση, αυτή τη φορά προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό για το ζήτημα του αεροδρομίου.... 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την παράταξη "Μαζί Αλλάζουμε" 

"Η Δημοτική Παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε» είναι μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη, ανοιχτή στους πολίτες και στο δημόσιο διάλογο (debate).

Επιθυμία μας είναι να πραγματοποιηθεί δημόσια συζήτηση με όλους τους υποψήφιους δημάρχους του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, χωρίς αποκλεισμούς και με κοινή και προκαθορισμένη διαδικασία. Μια δημόσια συζήτηση για όλα τα συσσωρευμένα προβλήματα του δήμου μας και τις προτεινόμενες λύσεις.

Επίσης, προσκαλούμε για ακόμα μια φορά τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Λιανό σε δημόσιο διάλογο για το θέμα του αεροδρομίου και αναμένουμε τη θετική ανταπόκριση του, για μια ευθεία αντιπαράθεση απόψεων".