Εκλογές 2019 - Νάξος: Η "Δύναμη Δημιουργίας" καταγγέλλει τον Μ. Πολυκρέτη για χειροδικία

"Αν ο κύριος Λιανός θέλει να έχει τραμπούκους και ψευτόμαγκες στο ψηφοδέλτιό του, είναι δικαίωμα του. Είναι δε βέβαιο ότι αν τον διατηρήσει στο ψηφοδέλτιό του, επικροτεί τους τραμπουκισμούς. Δεν θα μας κάνει εντύπωση. Είναι επίσης δικαίωμα των συνυποψηφίων του κ. Πολυκρέτη να τον ανέχονται στον ψηφοδέλτιό τους και να ταυτίζονται μαζί του. Είναι όμως υποχρέωση των πολιτών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων να καταδικάσουν δια του εκλογικού τους δικαιώματος τον κ. Πολυκρέτη και όσους τον ανέχονται και τον επικροτούν. Να καταδικάσουν συμπεριφορές που μας πάνε πολλές δεκαετίες πίσω".

Μία από τις εκφράσεις που αναφέρονται στο δελτίο Τύπου από την "Δύναμη Δημιουργίας" που  αναρτήθηκε πριν από λίγο και με τίτλο " Ας τελειώνουμε επιτέλους με τους τραμπουκισμούς! Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή;" και γίνεται αναφορά σε περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε δημόσιο χώρο, με πρωταγωνιστή τον Μανώλη Πολυκρέτη, αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη παράταξη "Ενωμένοι Μπορούμε"... Και καταλήγει "  Εμείς καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό, όπως και κάθε μορφής βία, πόσο μάλλον όταν θύματα είναι γυναίκες. Περιμένουμε από τον κ. Λιανό να καταδικάσει και ο ίδιος έμπρακτα το περιστατικό".

Αναλυτικά, το δελτίο αναφέρει: " Την ημέρα, που πέφτει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου, αποφάσισε η παράταξη του κυρίου Λιανού με τον πιο προβεβλημένο εκπρόσωπο της, αγαπημένο παιδί του επικεφαλής του συνδυασμού, να επιβεβαιώσει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη συμπεριφορά που επέδειξε τα τελευταία 9 χρόνια. Σήμερα λοιπόν, ο κ. Πολυκρέτης, που με κάθε τρόπο προσπαθεί να εκμεταλλευθεί ακόμα και την πίστη των συμπολιτών μας, χειροδίκησε κατά μίας γυναίκας, η οποία μοίραζε εκλογικά φυλλάδια άλλης παράταξης σε πολίτες στη Χώρα της Νάξου και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών συμπολιτών μας.

Ο κ. Πολυκρέτης, είχε ξεπεράσει τα όρια εδώ και καιρό με τη συμπεριφορά του. Σήμερα απλά επιβεβαίωσε περίτρανα τη φήμη του.

Αν ο κύριος Λιανός θέλει να έχει τραμπούκους και ψευτόμαγκες στο ψηφοδέλτιό του, είναι δικαίωμα του. Είναι δε βέβαιο ότι αν τον διατηρήσει στο ψηφοδέλτιό του, επικροτεί τους τραμπουκισμούς. Δεν θα μας κάνει εντύπωση.

Είναι επίσης δικαίωμα των συνυποψηφίων του κ. Πολυκρέτη να τον ανέχονται στον ψηφοδέλτιό τους και να ταυτίζονται μαζί του.

Είναι όμως υποχρέωση των πολιτών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων να καταδικάσουν δια του εκλογικού τους δικαιώματος τον κ. Πολυκρέτη και όσους τον ανέχονται και τον επικροτούν. Να καταδικάσουν συμπεριφορές που μας πάνε πολλές δεκαετίες πίσω.

Εμείς καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό, όπως και κάθε μορφής βία, πόσο μάλλον όταν θύματα είναι γυναίκες.

Περιμένουμε από τον κ. Λιανό να καταδικάσει και ο ίδιος έμπρακτα το περιστατικό".