Εκλογές 2019 - Νάξος: Η Λαϊκή Συσπείρωση ... αποκαλύπτεται

Μέσα Ιανουαρίου και το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Κυκλάδων ανακοίνωσε τους υποψηφίους που θα στηρίξει στις επερχόμενες τοπικές εκλογές στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και σε δήμους των Κυκλάδων. Υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου θα είναι ο Γιάννης Ντουνιαδάκης.  Για το Δήμο Τήνου υποψήφια θα είναι η Άννα Μαραβέλια, για το Δήμο Σερίφου ο Θόδωρος Χρυσολωράς, για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο Γιάννης Κορρές, για το Δήμο Πάρου ο Κωνσταντίνος Ροκονίδας, για το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης ο Νικόλας Καΐλης και για το Δήμο Θήρας η Μαρία Αργυρού.

Και εδώ και μία εβδομάδα, ο Γιάννης Ντουνιαδάκης έχει πάρει βόλτα τα νησιά… Από τη Σύρο, πήγε στη Τήνο, χθες ήταν στη Σαντορίνη και σήμερα στη Νάξο… Οπου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρουσιάσει τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (στηρίζει το ΚΚΕ για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου) αλλά και τον υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Γιάννη Κορρέ, ο οποίος είναι νυν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου….

Τι αναφέρει η ανακοίνωση / πρόσκληση:  «Η Κομματική οργάνωση Νάξου του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Η εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ», που διοργανώνει την Πέμπτη 7 Φλεβάρη, στις 19.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι επικεφαλής υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και για το Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων,  Γιάννης Ντουνιαδάκης και Γιάννης Κορρές αντίστοιχα».