Εκλογές 2019 - Νάξος: Κε Χατζηανδρέου, με προσωπική σας παρέμβαση απεντάχθη το αεροδρόμιο"

Έχουμε την αίσθηση ότι το ζωνάρι λύνεται… Και οι μπετονιέρες είναι απλά η πρώτη εικόνα … Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση από την Δημοτική Παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε» με θέμα τις μπετονιέρες, έρχεται η απάντηση μέσω του Γραφείου Τύπου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων… Και εκεί έχουμε για πρώτη φορά αναφορά στο … παρελθόν. Έχουμε την αναφορά στο … αποτύπωμα του κου Χατζηανδρέου στην Ναξιακή κοινωνία με την υπενθύμιση ότι «με προσωπική του παρέμβαση απεντάχθηκε το έργο επέκτασης του αεροδρομίου της Νάξου». Και στον επίλογο η αναφορά του μονίμου κατοίκου… «καλούμε τον κ. Χατζηανδρέου, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νάξο, να επισκεφθεί το Δημαρχείο για να ενημερωθεί, όπως κάνουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με θέμα: «Η πρακτική της μπετονιέρας και η πρακτική της τζιμινιέρας»: 

«Ο κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου και η παράταξή του «Μαζί αλλάζουμε» φαίνεται να εφαρμόζει την παλαιοσυντηρητική πρακτική της τζιμινιέρας. Αντί να αλλάζει σε συμπεριφορά και ουσία για το καλό του τόπου μας, προσπαθεί να ρίξει μαύρο καπνό στα σημαντικά έργα του δήμου μας.

Το πρώτο δείγμα γραφής είναι σαφές: Αντί ο κ. Χατζηανδρέου να έρθει να ενημερωθεί στον Δήμο, επέλεξε τον δρόμο των καταγγελιών, κάνοντας προσωπική παράσταση στις Αστυνομικές Αρχές. Είναι ευχάριστο όμως που δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, το οποίο έχει αφήσει το αποτύπωμά του στη Ναξιακή Κοινωνία από τη δεκαετία του 1990, όταν με προσωπική του παρέμβαση απεντάχθηκε το έργο επέκτασης του αεροδρομίου της Νάξου. Για τον λόγο αυτόν, ο Ναξιακός λαός τον καταψήφισε.

Κλείνοντας, καλούμε τον κ. Χατζηανδρέου, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νάξο, να επισκεφθεί το Δημαρχείο για να ενημερωθεί, όπως κάνουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι».