Εκλογές 2019 - Νάξος (Κωμιακή): Ευχαριστούμε κε Τουλούπη, θέλουμε τη συμπαράσταση όλων

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναφερθεί στην κίνηση που έγινε από ομάδα υποψηφίων να κατεβάσουν ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στην Κορωνίδα (Κωμιακή) Νάξου, Μία κίνηση, ιδιαίτερα σημαντική και η οποία δείχνει το μέλλον. Το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει κυρίως η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α Βαθμού στις εκλογές... Την περασμένη Παρασκευή 3 Μαϊου, το ψηφοδέλτιο της "Αναγέννησης Κορωνίδας" έλαβε "σάρκα και οστά" με επικεφαλής τον  Αντώνη Αλιμπέρτη... 

Και η δημοτική παράταξη "Μαζί Αλλάζουμε" ήταν η πρώτη (6 Μαϊου) που ανακοίνωσε τη στήριξη του εν λόγω ψηφοδελτίου όταν και προχώρησε στην παρουσίαση του δικού της ψηφοδελτίου σε Νάξο, Δρυμαλία και Μικρές Κυκλάδες. Και τα μέλη της Αναγέννησης Κορωνίδας μέσα από την ιστοσελίδα στα social media που διατηρούν είχαμε αναφέρει " Ευχαριστούμε τον κύριο Χατζηανδρέου για τη στήριξή του στην ανεξάρτητη κίνηση πολιτών "Αναγέννηση Κορωνίδας". Δοθείσης της ευκαιρίας ζητούμε τη στήριξη και των υπολοίπων υποψήφιων δημάρχων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όποιον επιλέξουν οι πολίτες των νησιών μας για δήμαρχο, προκειμένου να λύσουμε τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα του τόπου μας!"

Και τώρα (11/05) ήρθε η παράταξη του Μιχάλη Τουλούπη "Ενας Δήμος, Ενα Κοινό Μέλλον για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες" να προχωρήσει σε μία αντίστοιχη κίνηση στήριξης ενόψει των εκλογών της 26ης Μαϊου... Και όπως αναφέρουν εκ νέου τα μέλη της "Αναγέννησης Κορωνίδας" σε ανάρτησή τους " Ευχαριστούμε τον κύριο Τουλούπη για τη στήριξή του στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο "Αναγέννηση Κορωνίδας"

Αναμένοντας τη στήριξη και των υπολοίπων υποψηφίων δημάρχων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και τονίζουμε στους συμπολίτες μας ότι:
α) Προτεραιότητά μας είναι η εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που ταλανίζουν την κοινότητά μας για χρόνια, 
β) το γεγονός ότι ζητούμε τη στήριξη ΌΛΩΝ, αποδεικνύει ότι δεν εξαρτόμαστε από ΚΑΝΕΝΑ και 
γ) οδηγός μας παραμένει η αγάπη του τόπου μας!

Αλιμπέρτης Αντώνης
Ανδρή Μαρία
Ανδρής Σταμάτης
Βιτζηλαίος Γιάννης
Κεραμιώτη Μαρία
Μουστάκα Κατερίνα
Σουσούνης Κώστας
Χωριανόπουλος Αντώνης"

Εμείς να σημειώσουμε και να ευχηθούμε αυτή η στήριξη να μην είναι απλά για το ... αποτέλεσμα, αλλά να είναι ουσιαστική και να έχει συνέχεια καθόλη τη διάρκεια της 4ετιας