Εκλογές 2019 - Νάξος (Κόρωνος): Την Παρασκευή (24/05) η προεκλογική ομιλία της "Ενωτικής Πορείας"

«Ένα αιώνα υποφέρει η Κόρωνος από τον κομματισμό και τον φανατισμό»… Την έκφραση αυτή είχαμε ξεχωρίσει στις 7 Μαϊου στο μήνυμα που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα των υποψηφίων της «Ενωτικής Πορείας» όταν και έκαναν γνωστή την αυτόνομη κάθοδό τους στην πολιτική σκηνή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Κόρωνο της Νάξου…  Κα το αποτελούσαν το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο που είχε χαρακτήρα "Ανεξάρτητο και ενωτικό" από τους Ματίνα Επταημέρου, Ματίνα Κουμερτά, Μιχάλη Κουφόπουλο, Γιάννη Κωνσταντάκη και Δημήτρη Μελισσουργό… Μάλιστα, είχαμε διαβάσει ότι "η Κοινότητα πρέπει να μένει ανεξάρτητη, ώστε να έχει την αρμόζουσα στάση και συμπεριφορά ανά περίπτωση. Ο κάθε πολιτικός που διαβαίνει στα μέρη μας θα πρέπει να γνωρίζει πως η τυχόν προσφορά του θα αναγνωρίζεται και θα γίνεται δημόσια γνωστή! Είμαστε ενάντια στον φανατισμό που μας χωρίζει! Όμως θα στήσουμε γέφυρες προς όλους τους φορείς και προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις! Έτσι θα αποκτήσουμε το κύρος μιας ανεξάρτητης αρχής που θα την σέβονται άπαντες…"

Και το νέο μήνυμα έρχεται μόλις μερικές ημέρες πριν από τις εκλογές... Και αναφέρεται στην κεντρική προεκλογική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στο Οικομουσείο το απόγευμα της 24ης Μαϊου. Και το κάλεσμα είναι ανοιχτό για όλους " Ο συνδυασμός μας Ενωτική Πορεία, θα έχουμε ομιλία στο Οικομουσείο της Κορώνου ( πάνω από το σχολείο ) την Παρασκευή στις 24 Μαΐου 2019 και ώρα 7μ.μ. 
Καλούμε όλους τους Κορωνιδιάτες και τις Κορωνιδιάτισσες, αυτούς που έχουν την πρόθεση να μας στηρίξουν και αυτούς που δεν την έχουν. Όπως επίσης ανεξάρτητα αν τα εκλογικά τους δικαιώματα είναι στην Κόρωνο ή στην Χώρα".