Εκλογές 2019 - Νάξος: Ο Δήμος μιλάει για γκεμπελίστικες τακτικές της παράταξης Χατζηανδρέου

Ναι, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είναι εδώ… Έκανε την εμφάνισή του.. Αν και αρκετές φορές … δοκιμάστηκε, δεν μίλησε, όμως σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, πήρε θέση. Και αυτό γιατί μετά από την καταγγελία που έγινε από την παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε» σχετικά με την διαφημιστική καμπάνια του Δημήτρη Λιανού, υπήρχε εμπλοκή του Δήμου και μάλιστα μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Και έτσι απάντησε… Και αναφέρθηκε στην ανιδιοτελή προσφορά του έως σήμερα Αντιδημάρχου Δημήτρη Λιανού από τη θέση του αλλά και αναφέρθηκε στην τακτική της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» μιλώντας για γκεμπελίστικες τακτικές που αποδεικνύουν το ήθος της παράταξης.. .

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναφέρει: 

«Κατόπιν της ανακοίνωσης που εξέδωσε η παράταξη «Μαζί αλλάζουμε», σχετικά με την ηλεκτρονική διαφημιστική καμπάνια του Υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Λιανού μέσω του Δήμου, καθιστούμε σαφές ότι το περιεχόμενό της είναι ανυπόστατο και ψευδές, καθώς ουδεμία σχέση φέρει η διαφήμιση του κ. Λιανού με τον Δήμο και φυσικά ποτέ δεν πληρώθηκε από χρήματα των δημοτών ή από τον προϋπολογισμό του Δήμου μας ή από επιδοτούμενα προγράμματα που συμμετέχει ο Δήμος.

Επωφελούμενη και χρησιμοποιώντας με αήθη τρόπο το τεχνικό λάθος του διαχειριστή της ιστοσελίδας «Ενωμένοι Μπορούμε», ο οποίος το αναγνώρισε άμεσα με ανακοίνωσή του, η παράταξη του κ. Χατζηανδρέου προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να συκοφαντήσει και να σπιλώσει  τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό. Όμως, όλα αυτά τα χρόνια της αυτοδιοικητικής του θητείας, ο Δημήτρης Λιανός έχει επιδείξει έμπρακτα το ήθος του και την ανιδιοτέλειά του, καθώς για μεγάλο διάστημα υπηρέτησε τα κοινά χωρίς να λαμβάνει καν τη νόμιμη αντιμισθία, που προβλέπεται εκ του νόμου. 

Όσο για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα, στο οποίο αναφέρεται ο κ. Χατζηανδρέου, αυτό δεν διαθέτει πιστώσεις για προβολή ή διαφήμιση, καθώς μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του (consumelessmed.org) διαφημίζονται δωρεάν 6 ευρωπαϊκοί προορισμοί, μέσα στους οποίους είναι και η Νάξος, καθώς και επιχειρήσεις που εφαρμόζουν δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Επισημαίνεται δε ότι ο Δήμος εκτελεί τα ευρωπαϊκά προγράμματα, στα οποία έχει ενταχθεί, με όλους τους κανόνες διαφάνειας και δημοσιονομικού ελέγχου.

Κάθε προσπάθεια του κ. Χατζηανδρέου και των συνεργατών του να συνδέσουν και να συσχετίσουν την προβολής της παράταξης του κ. Λιανού με τον Δήμο αποτελεί γκεμπελίστικη τακτική, που αποδεικνύει το ήθος τους».