Εκλογές 2019 - Νάξος: Ο Λιανός μας λέει: "Ενωμένοι Μπορούμε"

Και η ώρα της αποκάλυψης έφτασε… Ο Δημήτρης Λιανός, νυν αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ανοίγει τα χαρτιά του… Αν και ήταν ο πρώτος χρονικά υποψήφιος (από τον περασμένο Οκτώβριο), σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του συνδυασμού του.. Και αυτό είναι «Ενωμένοι Μπορούμε»… Και έχει ως λογότυπο έναν φάρο.. Τα χρώματα είναι σε μπλε (ραφ, το μπλε της αεροπορίας καλά) και λαδί (λαχανί) και στο ενημερωτικό σημείο που συνοδεύει την σελίδα στο facebook κάνει λόγο για τη μακροχρόνια και αδιάλειπτη παρουσία του στα κοινά του τόπου μας.. Και τονίζει «Ενωμένοι μπορούμε να «ανάψουμε» τον φάρο που θα είναι οδηγός μας στο ταξίδι προς την ανάπτυξη, διατηρώντας ζωντανό τον πλούτο των νησιών μας». Καταλήγει δε με την αναφορά «Ενωμένοι μπορούμε να οδηγήσουμε με αποτελεσματικότητα τα νησιά μας σε ασφαλές λιμάνι, που θα φιλοξενήσει τα όνειρα των παιδιών μας!»

Αναλυτικά το κάλεσμα και η παρουσίαση του λογότυπου του συνδυασμού «Ενωμένοι Μπορούμε»

"Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο και χαράζουμε μαζί το μέλλον μας, ως άνθρωποι που επιλέξαμε τα νησιά μας για να ζήσουμε, να εργαστούμε και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.

Αγωνιζόμαστε μαζί για να βελτιώσουμε την εικόνα των νησιών μας. Με εμπειρία, με γνώση, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς εργαζόμαστε καθημερινά για τον τόπο που αγαπάμε. 

Αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των νησιών μας και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά σας, να συνεχίσω την πορεία μου στην αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δηλώνω παρών στον τόπο μου! 

Η μακροχρόνια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, η γνώση των ιδιαιτεροτήτων των νησιών μας και η σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία μου στο χώρο είναι η εγγύηση για μια επιτυχημένη νέα αρχή για ολόκληρο τον Δήμο μας. 

Με εκτίμηση και σεβασμό σε κάθε συμπολίτη μου, σας καλώ να πορευτούμε μαζί σε αυτό το ταξίδι. 

Ενωμένοι μπορούμε να «ανάψουμε» τον φάρο που θα είναι οδηγός μας στο ταξίδι προς την ανάπτυξη, διατηρώντας ζωντανό τον πλούτο των νησιών μας.

Ενωμένοι μπορούμε να οδηγήσουμε με αποτελεσματικότητα τα νησιά μας σε ασφαλές λιμάνι, που θα φιλοξενήσει τα όνειρα των παιδιών μας!

Δημήτρης Λιανός
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων"

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του συνδυασμού ... Ενωμένοι Μπορούμε