Εκλογές 2019 - Νάξος: Ποιους θα συναντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ήταν η 3η Απριλίου όταν βρέθηκαν έξω από την πόρτα του γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, οι Φίλιππος Φόρτωμας (υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων) και Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου (Πρόεδρος της Δημ. Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Πάρου – Αντιπάρου) … Μετέφεραν ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο στον Κυριακό Μητσοτάκη. Αντίγραφο της εικόνα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, δώρο από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κκ. Καλλίνικο. Κίνηση που χαροποίησε ιδιαίτερα τον κο Μητσοτάκη… Και εκείνη η επίσκεψη είχε βγάλει και την είδηση..

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη Παροναξία… Και αύριο θα είναι από νωρίς σε Πάρο και Νάξο ως συνέχεια των περιοδειών που έχει ξεκινήσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, επισκεπτόμενος τη Λακωνία και την Αιτωλοακαρνανία. Όπως αναφέρει η ΝΔ: «Λίγες εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία εντείνει τη δράση της, επισκέπτεται απ’ άκρη σ΄ άκρη τη χώρα και σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας συνομιλεί με πολίτες και παρουσιάζει τις προγραμματικές θέσεις της.

Το πρόγραμμα της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη το αναφέραμε χθες… Άφιξη στις 9 το πρωί με το αεροπλάνο της γραμμής και μετά περιοδεία στην Παροικία όπου θα μιλήσει με κατοίκους και να συναντήσει τον Δήμαρχο κο Κωβαίο ενώ θα προσκυνήσει και στην Παναγία των Εκατονταπυλιανή… Και λίγο πριν τις 12 θα πάρει το πλοίο για τη Νάξο…  Μαζί του; Το επιτελείο του γραφείου του και ο Γενικός Γραμματέας και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης. Όμως, δεν θα είναι μόνοι. Λογικό ε; Στο πλευρό του ο Βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης σε ρόλο οικοδεσπότη, ο υποψήφιος βουλευτής (σ.σ. ο μόνος έως τώρα και αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο) Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας, οι πολιτευτές Κατερίνα Μονογιού και Γιώργος Βακόνδιος, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής (ΝΟΔΕ) Κυκλάδων, Χρήστος Καφτηράνης και βέβαια αρκετοί ακόμη που έχουν άμεση σχέση με την Νέα Δημοκρατία..

Πως θα κινηθεί ο κος Μητσοτάκης; Μετά από αρκετές αλλαγές που έγιναν την τελευταία στιγμή, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας με το .. καλώς ήρθες από την Τοπική της Νάξου, θα μεταβεί στην Μητρόπολη Παροναξίας όπου θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Παροναξίας κκ Καλλίνικο. Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει: επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο και συνάντηση με τον Δήμαρχο Μανώλη Μαργαρίτη (σ.σ. λέτε να έχουμε εξελίξεις;) ενώ αμέσως μετά έχουμε βόλτα στην Παπαβασιλείου (ε όλο και σε κάποιο μαγαζί θα τρυπώσει, έτσι δεν είναι;) και καφέ σε κεντρικό καφέ – ζαχαροπλαστείο της παραλίας Νάξου, όπου και θα συνομιλήσει με κατοίκους ή επισκέπτες… Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΕΑΣ Νάξου, ώστε να έχει εικόνα από την πλέον αναπτυξιακή επιχείρηση του νησιού… Και αμέσως, μετά θα πάει σε Φιλώτι - Απείρανθο ώστε να έχει κι εκεί επαφές με κατοίκους και φορείς των δύο χωριών. Και τέλος;  Αναχώρηση αεροπορικώς για Αθήνα καθότι η περιοδεία δεν έχει τέλος… 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News