Εκλογές 2019 - Νάξος: Ρομαντική, δυναμική εμφάνιση και "να δουλέψουμε για τη δική μας τύχη"

Και το…. Παιχνίδι γίνεται όλο και πιο όμορφο… Αναφερόμαστε στις Δημοτικές Εκλογές και τη μάχη για τον Δημαρχιακό Θώκο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Από σήμερα έχουμε έναν ακόμη διεκδικητή… Ο λόγος για τον Μιχάλη Τουλούπη, ο οποίος μέσω των social media ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με βασικό σλόγκαν «Ένας Δήμος, Ένα Κοινό Μέλλον Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων»  Και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του στα social media " Αν ενδιαφέρεσαι κι εσύ για το νησί σου. Θέλεις να το δεις να αλλάζει και θες να συνεισφέρεις σε αυτή την αλλαγή. Τότε η Παράταξη μας "Ένας Δήμος, Ένα Κοινό Μέλλον Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων" σε προσκαλεί να συμμετέχεις στην αλλαγή του τόπου σου". 

Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε. Εδώ και αρκετές εβδομάδες είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα … κατέβει κι αυτός στον πολιτικό στίβο απλώς περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Και ο Μιχάλης Τουλούπης έχοντας μία … απραξία από τα κοινά για περίπου δέκα χρόνια , είναι και πάλι στις επάλξεις.

Και είναι ο έκτος που δηλώνει έτοιμος για την σκληρή μάχη έως τον προσεχή Μάιο, μετά τον Δημήτρη Λιανό (αντιδήμαρχο), Βασίλη Βρούτση (επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για τα Νησιά μας» και δημοτικό Σύμβουλο), Λεονάρδο Χατζηανδρέου (με την υποστήριξη ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ), τον Ιάκωβο Γιακουμή και τον Ιωάννη Κορρέ (υποστηρίζεται από τον ΚΚΕ και νυν δημοτικό σύμβουλο). Ανδροκρατία ε;

Τι να κάνουμε. Επιστρέφουμε όμως στον Μιχάλη Τουλούπη, ο οποίος όπως αναφέραμε είχε εμπλοκή στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 με τον Δημήτρη Λιανό (πριν γίνει η … σύμπλευση με τον Μανώλη Μαργαρίτη και τη «Στροφή στο Μέλλον») αλλά στη συνέχεια επέλεξε να μην ακολουθήσει τα μονοπάτια της πολιτικής σκηνής.

Και σήμερα, μετά από σχεδόν δέκα χρόνια επιστρέφει. Και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο naxospress.gr «ε μετά από δέκα χρόνια σχεδόν είναι η ώρα να ξαναμαζευτούμε. Να γίνουμε μία όμορφη παρέα και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Να πάρουμε και πάλι την τύχη στα χέρια μας. Το μέλλον μας, να το ορίσουμε εμείς. Μακριά από κόμματα και χρώματα. Με χαμόγελο και όμορφη διάθεση. Με βάση τον άνθρωπο και μόνο. Και με στόχο; Να δουλέψουμε έχοντας στο πλευρό μας νέα παιδιά που έχουν διάθεση να προσφέρουν για τον δικό μας δήμο»

Και περιμένουμε με αγωνία τις πρώτες επίσημες τοποθετήσεις του για όλα τα καυτά θέματα που ταλαιπωρούν το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων…

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της παράταξης στα social media

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News