Εκλογές 2019 - ΝΟΔΕ Κυκλάδων: Βρούτσης και "δεν μας αξίζει αυτό που βιώνουμε"

"Μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας για τις κάλπες σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό επίπεδο καθώς επίσης και σε επίπεδο ευρωεκλογών” απηύθυναν η βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και υποψήφια ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου και ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, σήμερα το μεσημέρι από τη Σύρο, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και με δεδομένο ότι το βράδυ έχουμε ... κοπή πίτας στον Γαλησσά. 

Την κα Μάρκου καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Χρήστος Καφτηράνης και ο πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Σύρου της ΝΔ, Στάθης Μπαρμπούνης ενώ με ιδιαιτέρως επαινετικά λόγια για την πολιτική παρουσία της στη Βουλή, μίλησε ο κ. Βρούτσης, σημειώνοντας μάλιστα πως η ίδια συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση του κοινοβουλευτικού έργου από πλευράς ΝΔ προς όφελος της χώρας.

Οπως διαβάζουμε στην εφημερίδα "Κοινή Γνώμη", πρώτος τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην Υπουργός Εργασίας, ο οποίος τόνισε εξ αρχής ότι “Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να φέρει την αλλαγή για τη χώρα”, γνωστοποιώντας πως ήδη έχει αναπτύξει προετοιμασία η γαλάζια παράταξη για τις προσεχείς εκλογές σε κάθε επίπεδο. Για τις δημοτικές εκλογές υπενθύμισε πως η Νέα Δημοκρατία “δεν δίνει χρίσμα”, εξηγώντας πως σε τοπικό επίπεδο η παράταξή του δείχνει υποστήριξη στις ίδιες τις τοπικές κοινωνίες. Σαφής στο μήνυμά του προς το σύνολο των πολιτών, ο ίδιος ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, δήλωσε πως, “δεν μας αξίζει άλλο αυτό που βιώνουμε”, υποστηρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ “φέρει την ευθύνη για τον ευτελισμό των θεσμών και της δημοκρατίας”.

Αμέσως μετά, πήρε τον λόγο η Κατερίνα Μάρκου η οποία αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - εν συντομία στα θέματα που ανοίγει η Νέα Δημοκρατία προς τους πολίτες ενόψει και των ευρωεκλογών, υπενθυμίζοντας πως αυτές, “όπως έχει πει και ο πρόεδρός μας και επόμενος Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να λάβουν δημοσκοπικό χαρακτήρα”, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να δείξει πως δεν εγκλωβίζεται στον λαϊκισμό.

Η συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε με τους δύο να απαντούν σε ερωτήσεις και τον κ. Βρούτση να ασκεί δριμεία κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει υποθέσεις όπως την αύξηση του κατώτατου μισθού και τα αναδρομικά στις συντάξεις. Ειδικότερα για το θέμα των αναδρομικών τόνισε πως “αποτελεί μία ωρολογιακή βόμβα στα οικονομικά της χώρας”, αναπτύσσοντας τις θέσεις της γαλάζιας παράταξης. 

Κατόπιν των ανωτέρω, ο κ. Καφτηράνης υπενθύμισε πως απόψε το βράδυ στο κέντρο Ζοζεφίνα στον Γαλησσά πραγματοποιείται η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και της ΔΗΜ. Τ.Ο. Σύρου με προσκεκλημένη την κα Μάρκου. Τη συνέντευξη Τύπου παρακολούθησαν οι πολιτευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογιού και Γεώργιος Βακόνδιος... 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News