Εκλογές 2019 - ΟΝΑΣ: "Πολιτική" ίσων αποστάσεων ενόψει των εκλογών

Οχι ότι δεν το περιμέναμε ε; Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) την Δευτέρα 20 ΜαΪου μας ενημέρωσε μετά την συνεδρίαση, για την στάση.... ουδετερότητας και ίσων αποστάσεων που κρατάει ενόψει των αυριανών (26 Μαίου) εκλογών, και μάλιστα χαρακτηρίζει ως "προσωπικές θέσεις" τις όποιες παρεμβάσεις ή πρωτοβουλίες που έχουν πάρει αυτό το διάστημα μέλη της (ακόμη και ο πρόεδρος) που όμως δεν εκφράζουν την βούληση του Διοικητικού  Συμβουλίου και το σύνολο της ΟΝΑΣ...  Αυτό που την ενδιαφέρει είναι ο νικητής των εκλογών να εργαστεί για το κοινό καλό του νησιού... 

Ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του προέδρου κου Μανώλη Καλαϊτζή και της Γενικής  Γραμματέας Ευανθίας Ζιούλη.... 

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) στη συνεδρίαση του, στις 20/05/2019, στα γραφεία του Συλλόγου Δαμαριώνα Νάξου, με αφορμή τις εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 26/05/2019, αποφάσισε, ομόφωνα,  τα εξής:

  1. Παρακολουθεί τις θέσεις – προτάσεις κ.λ.π. Κομμάτων, συνδυασμών των Ο.Τ.Α., αλλά, δεν παίρνει θέση, μονομερώς, υπέρ κάποιων υποψηφίων ή Κόμματος, τηρώντας ίσες αποστάσεις από όλους.
  2. Η όποια παρουσία και παρέμβαση του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. υπέρ κάποιων συγκεκριμένων υποψηφίων δεν εκφράζει την Ο.ΝΑ.Σ. και τις θέσεις της, αλλά αποτελούν προσωπικές θέσεις.
  3. Εύχεται σε όλους τους υποψηφίους των Ο.Τ.Α. καλή δύναμη στον αγώνα τους και ζητά από όλους να σεβαστούν με αξιοπρέπεια το όποιο αποτέλεσμα και να συνδράμουν τον νικητή στο έργο του για το καλό της Νάξου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.