Εκλογές 2019 - Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Ισχυρό προβάδισμα στον Χατζημάρκο δίνει η ALCO

Λιγότερο από δώδεκα ημέρες έχουν απομείνει για την εκλογική μάχη της 26ης Μαϊου σε επίπεδο 2ου Βαθμού Αυτοδιοίκησης και στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δημοσκόπηση εμφανίζει τον νυν περιφερρειάρχη Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιο εκ νέου, τον Γιώργο Χατζημάρκο να έχει προβάδισμα από 16 έως 25 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του Μανώλη Γλυνού.. Δημοσκόπηση της ALCO και για λογαριασμό της ιστοσελίδας newsit.gr 

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία δημοσκόπησης της Alco για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου. Η δημοσκόπηση έγινε από τις 9 έως τις 13 Μαΐου σε δείγμα 800 ατόμων.

Η δημοσκόπηση της Alco για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με αφορμή τις εκλογές στις 26 Μαΐου, δίνει μεγάλο προβάδισμα στο νυν Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο ο οποίος υποστηρίζεται από τη ΝΔ. Ακολουθούν ο Μανώλης Γλυνός που έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ και ο Χαράλαμπος Κόκκινος, ενώ είναι εντυπωσιακό το ποσοστό των αναποφάσιστων που σε κάποιες περιπτώσεις είναι ανώτερο και απ' αυτό του Γιώργου Χατζημάρκου (!!!).

 Οι ψηφοφόροι απάντησαν και στο ερώτημα τι γνώμη έχουν για τον καθένα από τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και αυτό που φαίνεται να υπερισχύει είναι ότι εκτός του νυν Περιφερειάρχη δεν είναι τόσο γνωστοί στους πολίτες ώστε να σχηματίσουν γνώμη θετική ή αρνητική. Εδώ να σημειώσουμε ότι "το δεν τον γνωρίζω ώστε να κρίνω" ξεκίνησε από το 26% που αφορούσε το πρόσωπο του Χατζημάρκου και έφτασε έως το 76% στον εκπρόσωπο της "Ελληνικής Αυγής¨"... Οσο για τον κο Γλυνό; στο αντίστοιχο ερώτημα η απάντηση ήταν στο 46%. Μεγάλο για 11 ημέρες πριν από τις εκλογές ...  

Πιο αναλυτικά:

Στο ερώτημα ποιος πιστεύετε ότι θα εκλεγεί Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου απάντησαν:

Γιώργος Χατζημάρκος 40%

Μανώλης Γλυνός 15%

Χαράλαμπος Κόκκινος 3%

Άλλος 1%

ΔΞ/ΔΑ 41%

Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή απάντησαν:

Γιώργος Χατζημάρκος 39%

Μανώλης Γλυνός 23%

Χαράλαμπος Κόκκινος 5%

Νικόλαος Αττίτης 3,5%

Ιωάννης Ντουνιαδάκης 3,5%

Αποχή 7%

ΔΞ/ΔΑ 19%

Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή (ποσοστό επί των εγκύρων) απάντησαν:

Γιώργος Χατζημάρκος 42%

Μανώλης Γλυνός 25%

Χαράλαμπος Κόκκινος 6%

Νικόλαος Αττίτης 4%

Ιωάννης Ντουνιαδάκης 4%

ΔΞ/ΔΑ 19%


Δείτε εδώ όλη την έρευνα που έγινε...