Εκλογές 2019 - "Πνοή Δημιουργίας": Περιοδεία σε Μύκονο και Κέα

Με σεμνότητα και με τη συμμετοχή των υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της 15ης Μαΐου στην περιοχή Ασγούρου της Ρόδου (Nικηφόρου Βρετάκου 17) τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της περιφερειακής παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» με υποψήφιο περιφερειάρχη το Χαράλαμπο Κόκκινο.

Το εκλογικό κέντρο στεγάζεται δίπλα στο χώρο του ιδιωτικού μουσείου τού Σπύρου Κατσούρη (υποψηφίου με την Πνοή Δημιουργίας) και επιλέχθηκε συμβολικά ο συγκεκριμένος χώρος που εκπέμπει ελληνική Ιστορία, λαογραφία και πολιτισμό.

Μιλώντας στους παρευρισκομένους, ο Χ. Κόκκινος επεσήμανε την επιλογή του συγκεκριμένου χώρου ως εκλογικό κέντρο, τονίζοντας το ενδιαφέρον και τις ευαισθησίες τις δικές του και των στελεχών του περιφερειακού του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» στα ζητήματα που αναδεικνύουν τον αξιακό κώδικα του ελληνισμού όπως η Ιστορία και ο πολιτισμός. 

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους φίλους του συνδυασμού, τόνισε ότι: «Το χθες δεν μας δεσμεύει να χτίσουμε το αύριο, αρνούμενοι το γκρίζο σήμερα. Αξίζουμε μια καλύτερη και ζωή και υπεύθυνους τοπικούς άρχοντες. Δε μας ταιριάζει η οπισθοδρόμηση και η παρακμή που μας οδήγησε ο απερχόμενος περιφερειάρχης με το «παρεάκι» του.

Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, αλαζονεία, αυταρχισμός, σκευωρίες, βόλεμα ημετέρων, ήταν η πολυδιαφημιζόμενη προσφορά στον τόπο… Προσωπική προβολή και φανφάρες, την ώρα που τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται. Αρνούμαστε να είμαστε συνοδοιπόροι με αυτούς:

- που εμφανίζουν τα ασήμαντα σε σημαντικά και το αντίστροφο.

- που διακρίνονται για τον «κανιβαλισμό» της πολιτικής ζωής,

που κούρασαν την κοινωνία με τις επιλεκτικές ηθικολογίες τους και το «στρουθοκαμηλισμό»,

- που προσπάθησαν να μας σταματήσουν με ύπουλο τρόπο, λάσπη και σκευωρίες… Όμως τους διαψεύσαμε τις προσδοκίες τους, διότι εμείς είμαστε οι «υπηρέτες» της κοινωνίας και αυτοί οι «αχθοφόροι» αντιλαϊκών πολιτικών και τα πολιτικά τσιράκια της διαπλοκής.

Με όπλο τις ιδέες μας, την ανιδιοτελή και αποτελεσματική προσφορά στον τόπο, προχωράμε και ένα είναι βέβαιο: στις 26 Μαΐου οι νησιώτες μας θα είναι οι #ρυθμιστές, οι νησιώτες μας οι νικητές με τα στελέχη της «Πνοής Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» πρωταγωνιστές και «οδηγοί» στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου»..

Και περιοδεία

Και από τα εγκαίνια και τη Ρόδο στις Κυκλάδες. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου», περιόδευσε στην Κέα και στη Μύκονο, όπου υπήρξε ιδιαίτερη ανταπόκριση και κλίμα νίκης στις συναντήσεις που πραγματοποίησε και στην επικοινωνία με τους πολίτες.

Στη Μύκονο με τους υποψηφίους Μπαρτζιώκα Ευάγγελο, Ξεναρίου Γεωργία και Σκαγιά Ιωάννη και στην Κέα με τις υποψήφιες Βασάλου Αντωνία και Γρατσία Έλλη, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό, πραγματοποίησε ομιλίες και είχε συναντήσεις με τους πολίτες και παρέστη στις θρησκευτικές για τον Άγιο Ισίδωρο. Οι περιοδείες του Χ. Κόκκινου θα συνεχιστούν και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.