Εκλογές 2019 - "Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου": Βεκρής και Πάπιτση στους υποψηφίους

Ο καθένας έχει τον τρόπο του.. .Άλλος επιλέγει την κατά μονάς ανακοίνωση υποψηφίων κι άλλος ανά …ντουζίνες. Σημασία έχει η ανακοίνωση έτσι κι αλλιώς.. Και η περιφερειακή παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» του Μανώλη Γλυνού, ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, δεκαεπτά ακόμη υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους… Και συνολικά έφτασε τους 48 και όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση «Μαζί με τους ήδη 21 ανακοινωθέντες διαμορφώνουν τις κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες για να φουσκώσουν ακόμα περισσότερο τα πανιά της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου. Τα πανιά της παράταξης μας με επικεφαλής τον Μανώλη Γλυνό  και πυξίδα  ένα μέλλον ευημερίας για όλους τους νησιώτες και τα παιδιά μας».

Εμείς θα σημειώσουμε ότι από τους 17, οι τέσσερις προέρχονται από τις Κυκλάδες… Με πρώτη και καλύτερη την Χριστιάνα Πάπιτση, ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος που ήταν υπεύθυνη για θέματα πολιτισμού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  και πρόσφατα υπέβαλλε αίτημα …ανεξαρτησίας. Σε αντίστοιχο ρόλο από τα Δωδεκάνησα έχουμε τον Άγγελο Ανανία..

Επίσης, έχουμε και δεύτερο εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου – Μικρών Κυκλάδων – Αμοργού, ήτοι τον Λευτέρη Βεκρή, ο οποίος προέρχεται από την Αμοργό και την τετράδα των υποψηφίων από τις Κυκλάδες κλείνουν ο Περικλής Τσανακόπουλος, πρώην Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου και ο Γιάννης Γεροντής, πρώην Δήμαρχος Σίφνου..

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης της περιφερειακής παράταξης "Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου" αναφέρει:  Συνεχίζοντας την κοινή μας πορεία ως Ανεξάρτητη, Ακηδεμόνευτη και Ακομμάτιστη αυτοδιοικητική παράταξη με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουμε επιπλέον 17 συμπολίτες μας που εντάσσονται επίσημα στο ψηφοδέλτιο μας.

Απευθυνόμαστε με ειλικρίνεια και σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες των υπέροχων νησιών μας απ΄ όπου και αντλούμε την δύναμή μας 

Εντάσσουμε νέα πρόσωπα, με όραμα και διάθεση προσφοράς ανάλογη των σύγχρονων προκλήσεων πλαισιωμένα όμως και με στελέχη εγνωσμένης εμπειρίας στην άσκηση τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με αυτό το κράμα πείρας και νεοτερισμού και την στήριξη των συμπολιτών μας συνδιαμορφώνουμε Ρεύμα Δημιουργίας και Άνεμο Αλλαγής που θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις κοινές προκλήσεις.

Με χαρά λοιπόν, ανακοινώνουμε ακόμα 17 υποψηφίους περιφερειακούς μας συμβούλους από Δωδεκάνησα & Κυκλάδες. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Συμμαχίας τους:

 1. Σφυρίου Πρόδρομος, Ρόδος, Οικονομολόγος
 2. Λενούδια Μυρσίνη, Ρόδος, Εκπαιδευτικός θεάτρου
 3. Βεκρής Λευτέρης, Νάξος, Ναυτικός Πράκτορας, πρώην Πρόεδρος Δ.Σ.
 4. Κουβάς Κώστας, Κάλυμνος, Εκπαιδευτής αυτοδυτών
 5. Ραμπαούνης Βασίλης, Κως, Μαθηματικός, πρώην μέλος δημοτικής επιτροπής παιδείας Δήμου Κω
 6. Τζανακόπουλος Παντελής, Πάρος, Αντιναύαρχος- απόφοιτος ΑΣΟΕΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος  Νοτίου Αιγαίου, Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, πρώην  Έπαρχος  Πάρου  Αντιπάρου.
 7. Σοφός Νίκος, Κως, Ειδικός διαχείρισης τουρισμού MSC
 8. Κασσιώτη Διονυσία, Κως, Οικονομολόγος
 9. Μουτσάκης Νίκος, Ρόδος, Δικηγόρος
 10. Πάπιτση Χρηστιάννα, Σύρος, Εκπαιδευτικός, Περιφερειακή σύμβουλος
 11. Πίτσης Βασίλης, Κως, Επιχειρηματίας
 12. Διακογεωργίου Κατερίνα, Ρόδος, Εκπαιδευτικός
 13. Κρικοπούλου Μαρία, Ρόδος, Δικηγόρος
 14. Ανανίας Άγγελος, Ρόδος, Μαθηματικός, Περιφερειακός Σύμβουλος, τέως σύμβουλος Δ.Κ. Κρεμαστής
 15. Γεροντής Γιάννης, Μήλος, Φοροτεχνικός- πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, πρώην Δήμαρχος Σίφνου, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Σίφνου
 16. Κουλλιά Υπαπαντή, Κάλυμνος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικό;
 17. Φρούντζας Σταύρος, Κως, Περιφερειακός Σύμβουλος

Μαζί με τους ήδη 21 ανακοινωθέντες διαμορφώνουν τις κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες για να φουσκώσουν ακόμα περισσότερο τα πανιά της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου. Τα πανιά της παράταξης μας με επικεφαλής τον Μανώλη Γλυνό  και πυξίδα  ένα μέλλον ευημερίας για όλους τους νησιώτες και τα παιδιά μας.