Εκλογές 2019 - "Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου": Υποψήφια η Ελένη Σουλούνια

Και έχουμε την έκπληξη… Η παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» έσπασε χθες τη παράδοση που είχε δημιουργήσει και χθες παρουσίασε την υποψηφιότητα της γιατρού Ελένης (Λιάνα) Σουλούνια… Κι όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης «σήμερα (σ.σ. χθες), εντάσσουμε στην παράταξή μας την κυρία Ελένη (Λιάνα) Σουλούνια, η οποία είναι υποψήφια με την Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές.

Ο κύριος Γλυνός, επικεφαλής της Συμμαχίας δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση καλωσορίζω την Λιάνα στην ομάδα μας. Ως ιδιαιτέρως δραστήρια και ενεργή πολίτης, πιστεύω ότι θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην προσπάθειά μας για το συλλογικό συμφέρον.»

Η κυρία Ελένη(Λιάνα) Σουλούνια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και απέκτησε την ειδικότητα της ακτινολόγου από το Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το 1991. Σήμερα εργάζεται ως Διευθύντρια- υπεύθυνη του ακτινολογικού εργαστηρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και οργάνωσε την Μονάδα απεικόνισης μαστού το 2002. Έκτοτε, η μονάδα έχει δεχτεί 25.000 επισκέψεις κ έχει παράσχει 35.000 περίπου εξετάσεις μαστού.

Η κυρία Σουλούνια έχει επανειλημμένως τιμηθεί για το έργο της, μεταξύ άλλων και από την Ακαδημία Αθηνών. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής εταιρίας Μαστογραφίας και της Ελληνικής Εταιρίας Απεικόνισης Μαστού, μέλος του συλλόγου στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου και του Πολιτιστικού Σωματείου ΑΝΑCREΩΝ για την προώθηση παλαιάς μουσικής στα Δωδεκάνησα. Σύζυγος του αείμνηστου δικηγόρου Στέργου Αλαβάνου και μητέρα ενός εικοσάχρονου αγοριού, του Θωμά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News