Εκλογές 2019 - ΣΥΡΙΖΑ: Στη Πάρο τρέχουν έργα αξίας 16 εκατ. ευρώ (!!!)

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πάρου παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Γάκης, Μανιός, Συρίγος και Συρμαλένιος), το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου 2019.

Ο κ. Γάκης, αναφέρθηκε σε οικολογικά ζητήματα, ο κ. Μανιός, σε θέματα υγείας, ο κ. Συρίγος, για τον θεσμικό ρόλο των βουλευτών και ο κ. Συρμαλένιος για τη γενική πολιτική της χώρας και όπως υποστήριξε «το κοινωνικό κράτος αναδιοργανώθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενοι στα θέματα της Πάρου είπαν ότι επί των ημερών τους προωθήθηκαν τρία σημαντικά έργα στο νησί μας, όπως τα ζητήματα του τομέα υγείας, το νέο αεροδρόμιο και η διασύνδεση της ηλεκτρικής ενέργειας με την ηπειρωτική χώρα. Ακόμα, όπως συμπλήρωσαν «αυτή τη στιγμή «τρέχουν» έργα στην Πάρο 16 εκ. ευρώ».

SYRIZA2.jpg

Στις ερωτήσεις των παριανών ΜΜΕ απάντησαν για το θέμα των ανεμογεννητριών ότι είναι ένα ζήτημα που για την ώρα βρίσκεται στα δικαστήρια και υποστήριξαν ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερη χωροταξία για την τοποθέτησή τους και σαφώς όχι αυτή και τα μεγέθη που προβλέπονται. Για το αεροδρόμιο απέκλεισαν κάθε παραχώρησή του, αφού πλέον δεν υπάρχει καμία υποχρέωση του κράτους προς τους δανειστές, όπως είπαν.

Τέλος, είπαν ότι σε ό,τι αφορά τις υποδομές που λείπουν από το αεροδρόμιο του νησιού μας αυτές θα υλοποιηθούν, καθώς βρίσκονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα fileleutheros.net