Εκλογές 2019 – Θεολογίτου: «Παρούσα στη μάχη των εκλογών με το ΚΙΝΑΛ»

Την προσεχή Κυριακή (16/12) η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής έδωσε … απαντήσεις. Εδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών ενόψει των εθνικών εκλογών επιβεβαιώνοντας και τις σχετικές πληροφορίες... . Το πότε θα γίνει είναι μία άλλη υπόθεση. Εμείς κρατάμε τους υποψηφίους, με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει… Στις Κυκλάδες δε συναντάμε αρκετά γνωστά πρόσωπα… Τον δικό μας γιατρό, τον Καρδιολόγο Γιάννη Βλασερό (μέλος ΚΠΕ), τον πρώην Νομάρχη, Δημήτρη Μπάιλα και τους Αλεξάνδρα Κουτρούλια – Δαρζέντα (επιχειρηματία), Γιώργο Παπαμανώλη (πρώην βουλευτή), Χρήστο Πολατσίδη (τραπεζικό υπάλληλο) και τη "γειτόνισσα" Σοφία Θεολογίτου (πρώην Περιφερειάρχη, στέλεχος υπουργείου Εσωτερικών)….

Και η Αμοργιανή (ολοκλήρωσε τις σπουδές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Νάξο) Σοφία Θεολογίτου με προϊστορία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (στο Βόρειο Αιγαίο) αλλά και υποψήφια βουλευτής από το 2009 με το ΠΑΣΟΚ  προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση αναφέροντας ως σημείο αναφοράς « Δηλώνω και πάλι παρούσα για τις Κυκλάδες». Αναλυτικά το σημείωμά της στην προσωπική της ιστοσελίδα στα social media αναφέρει:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα μικρό νησί των Κυκλάδων την Αμοργό, ο τόπος αυτός με έμαθε να αγωνίζομαι και να διεκδικώ ίσες ευκαιρίες για όλους, οι Κυκλάδες και το Β. Αιγαίο με δίδαξαν ότι η πίστη και η συνέπεια στις αξίες είναι το υπέρτατο αγαθό και η καθημερινή δοκιμασία για συνέπεια σε αυτές η μεγαλύτερη ηθική δικαίωση για έναν ενεργό πολίτη. Ευχαριστώ όλες και όλους , όσες και όσους με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με την επιλογή να συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με το Κίνημα Αλλαγής , το πολιτικό χώρο που εκφράζει τη σοσιαλδημοκρατία και έχει προσφέρει στον τόπο στην εμβάθυνση της δημοκρατίας, της κοινωνικής συνοχής και της προοπτικής της χώρας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου εθνικού προγράμματος για την ανάταξη της οικονομίας, τη μείωση της ανεργίας,τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων,τη μη περαιτέρω περιστολή των ελευθεριών μας, την επιστροφή των νέων που αναζήτησαν καλύτερες ευκαιρίες στο εξωτερικό, της αξιοπρεπούς διαβίωσης, του σεβασμού του πολίτη στην επαφή με το κράτος, της εμβάθυνσης της δημοκρατίας, της ενδυνάμωσης των θεσμών και της επανάκτησης της αξιοπιστίας τους είναι το όραμα για το οποίο θα αγωνιστούμε!

Να είναι οι Κυκλάδες πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης, καινοτόμων δράσεων, αξιοποίησης εναλλακτικών μορφών ενέργειας και πρότυπο παρεχόμενων υπηρεσιών τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες. Αξιοποίηση της τεχνολογίας σε όλες τις βαθμίδες της διοίκησης για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και τη μείωση των ανισοτήτων λόγω της νησιωτικότητας, τόσο στο επίπεδο των υπηρεσιών του κράτους , στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας όσο και στη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας».