Εκλογές 2019 - Βακόνδιος: Επίσκεψη σε Νάξο και Τήνο

Και τα ταξίδια των βουλευτών Κυκλάδων ανά τα νησιά καλά κρατούν... Ο κος Βακόνδιος, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε Νάξο και Τήνο... Είχε σειρά συναντήσεων με τοπικά στελέχη ενώ παρέδωσε και δύο υπολογιστές για τις ανάγκες σχολείου στο νησί μετά από αίτημα του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ κου Δεσύπρη... Αύριο, Παρασκευή 28 Ιουνίου, ο κος Βακόνδιος θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στη Σύρο ... 

Αναλυτικά, το δελτίο ενημέρωσης αναφέρει: Ο Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Γιώργος Βακόνδιος, επισκέφθηκε τη Νάξο όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο κο Μ.Μαργαρίτη, τον ήδη εκλεγέντα δήμαρχο κο Δ.Λιανό, εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και μέλη της παράταξης της ΝΔ.
Ακολούθως ο Γιώργος Βακόνδιος περιόδευσε στην Τήνο όπου μίλησε σε συγκεντρώσεις φίλων της ΝΔ στη Χώρα και την Κώμη, όπου παραβρέθηκαν ο δήμαρχος κος Ι.Σιώτος, η αντιδήμαρχος και ήδη εκλεγμένη έπαρχος κα Ν.Δεληγιάννη, ο έπαρχος κος Γ.Γιαγιάς καθώς και πολλοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, όπως και μέλη της ΔΗΜΤΟ Τήνου.
Ο Γιώργος Βακόνδιος παρέδωσε δύο υπολογιστές για τις ανάγκες σχολείου της Τήνου κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ κου Α.Δεσύπρη.
Η περιοδεία του Γιώργου Βακόνδιου έκλεισε με την παρουσία του στην λαμπρή τελετή της Αγίας Δωρεάς στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Επίσκοπος Νικόλαος.