Ελλάδα: Ακόμη 24 ώρες στην εντατική ο Γλέζος, επίσκεψη Τσίπρα

Tον Μανώλη Γλέζο ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ επισκέφτηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στο ΝΙΜΤΣ, φεύγοντας από τη Βουλή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος, βλέποντας τον τέως πρωθυπουργό, τον αγκάλιασε και τον φίλησε, ενώ είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια σύντομη συζήτηση.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, παρότρυνε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσέχει, ενώ εκτίμησε πως μπορεί τώρα να είναι δύσκολα τα πράγματα για το τόπο και για την Αριστερά, αλλά του εξέφρασε την διαίσθησή του ότι τα πράγματα στο μέλλον θα πάνε πολύ καλύτερα.

Επίσης, ο Ναξιώτης πολιτικός  ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μεταφέρει την αγάπη του προς όλους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, του ευχήθηκε περαστικά και του διαβίβασε τις ευχές όλων.

Κικίλιας και Βούτσης επισκέφθηκαν χθες τον Μανώλη Γλέζο

Ο 97χρονος Μανώλης Γλέζος εισήχθη την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα, όμως χθες, οι γιατροί έκριναν ότι λόγω της κατάστασης της υγείας του έπρεπε να μεταφερθεί στη μονάδα αυξημένης θεραπείας.

Υπενθυμίζεται ότι το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος του μετέφερε και τις ευχές του Πρωθυπουργού αλλά και ο τέως Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μανώλη Γλέζο
«Σοβαρή αλλά σταθερή» χαρακτηρίζουν την κατάσταση του Μανώλη Γλέζου οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ. Σε νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται ότι «ο Μανώλης Γλέζος εισήχθη στο νοσοκομείο για έλεγχο νευρολογικής πάθησης η οποία ελέγχθηκε ταχέως. Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθησή του στην καρδιολογική μονάδα. Η νοσηλεία του θα παραταθεί για ένα 24ωρο ακόμα».

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα iefimerida.gr - Photo Credit EUROKINISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ