Ελλάδα: Ανεξάρτητος και ο Ψαριανός, το "Ποτάμι"... άδειασε

Τι δεν το περιμένατε; Το είχε πει λίγο πολύ από το πρωί όταν έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Αμυράς άφησε το «Ποτάμι».. Και έτσι πριν από λίγο, με ανάρτησή του στο Facebook ο Γρηγόρης Ψαριανός ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το Ποτάμι.

Κίνηση που έρχεται ως απάντηση στην μάχη για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και την απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη να πει «ναι» στη συμφωνία… Πλέον, το Ποτάμι (σ.σ. δεν έχει την κοινοβουλευτική δύναμη να λογίζεται ως …κόμμα) χάνει κάθε δικαίωμα που απορρέει από την Κοινοβουλευτική του παρουσία και δεν έχει ..φωνή στη Βουλή. Εκτός κι εάν προχωρήσει άμεσα σε …μεταγραφές (βλ Θεοχαρόπουλος) όπως έκανε ο Πάνος Καμμένος με τους ΑΝΕΛ..

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ψαριανού αναφέρει:

«Λοιπόν Φίλοι μου,

σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς. Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα

Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χούντας.

Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρ. Ψαριανός

βουλευτής β' Αθήνας

με Το Ποταμι, Ανεξάρτητος από σήμερα».