Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕλλάδα - Γ. Βρούτσης για Φουρθιώτη: ". Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους...

Ελλάδα – Γ. Βρούτσης για Φουρθιώτη: “. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουμε”.

|

«Αυτός ο τύπος ήρθε στο γραφείο με μπράβους, κλωτσούσε πόρτες.  Είμαι έξω φρενών με αυτόν τον τύπο», λέει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας,  Γιάννης Βρούτσης για τον “Εθνικο” παρουσιαστή και πλέον έχουμε πολιτικό ζήτημα…  

Από τις πρώτες πρωινές ώρες το είχαμε αναφέρει με την βοήθεια του Αλέξανδρου Αρβανιτά… Μείζον θέμα δημιουργείται στην Κυβέρνηση από την αποκάλυψη του πρώην υπουργού και νυν Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση, ότι τηλεπαρουσιαστής που απασχολεί την δημοσιότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα με την υπόθεση της ασφάλειιάς του από μία ντουζίνα αστυνομικούς εισέβαλε στο γραφείο του ενώ  ήταν Υπουργός και μαζί με μπράβους άρχισε να κλωτσάει πόρτες και καρέκλες και να απειλεί και υπαλλήλους… .

Το σημαντικότερο όμως και πλέον ανησυχητικό είναι πως ο πρωθυπουργός καρατόμησε τον Γιάννη Βρούτση, λίγο μετά την απειλή του συγκεκριμένου παρουσιαστή ότι «θα πάψει να είναι υπουργός εάν δεν του κάνει τα χατίρια»! 

Τι αναφέρει στην συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento, ο Γιάννης Βρούτσης; “Eίμαι έξω φρενών με αυτόν τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλοτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε γενικούς γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουμε. Μιλάμε για παρακμή”.

Και τι είχε γίνει; Γιατί η αντίδραση του γνωστού τηλεπαρουσιαστή (σ.σ. η ΕΣΗΕΑ έχει αναφέρει ότι ο εν λόγω κύριος έχει πλαστή ταυτότητα δημοσιογράφου); Οι ελεγκτικές αρχές του υπουργείου εργασίας ανακάλυψαν μία μεγάλη απάτη εις βάρος του ΕΦΚΑ με εικονικές αμοιβές που ξαφνικά εκτοξεύθηκαν σε επίπεδα… Ροναλντίνιο, ενώ αφορούσαν μιστούς υπαλλήλων ραδιοφωνικού σταθμού. Οι μισθοί λοιπόν σε εταιρείες συμφερόντων του τηλεπαρουσιαστή, από 500 € έφτασαν τις …80.000 € μηνιαίως (!!) και έτσι το Δημόσιο έπρεπε να καταβάλει μέσω του προγράμματος «συνεργασία» δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον συγκεκριμένο παρουσιαστεί και υπαλλήλους που εντέλει αποδεικνύονται αχυράνθρωποι.

Ο υπουργός αμέσως έδωσε εντολή να μην γίνει καμία πληρωμή και ετοίμασε τροπολογία η οποία διασφάλιζε το δημόσιο χρήμα από παρόμοιες απάτες. Με αποτέλεσμα ο τηλεπαρουσιαστής να μην εισπράξει ούτε ευρώ.

Αυτό που ακολούθησε όμως είναι έξω από κάθε φαντασία και το αποκαλύπτει ο ίδιος ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης στην εφημερίδα Documento. Ο παρουσιαστής μαζί με μπράβους εισέβαλε στο γραφείο του στο υπουργείο και άρχιζε να κλωτσάει καρέκλες και πόρτες, εκβιάζοντας τον υπουργό για να πάρει πίσω την τροπολογία! Ο υπουργός αντέδρασε, αντιστάθηκε και τον πέταξε έξω. Φεύγοντας ο παρουσιαστής τον προειδοποίησε ότι οι ημέρες του στο υπουργείο είναι μετρημένες! Και επιβεβαιώθηκε! Λίγο αργότερα, ο υπουργός καρατομήθηκε σε έναν ανασχηματισμό απολύτως φωτογραφικό!

Στο μεσοδιάστημα ο τηλεπαρουσιαστής από εκπομπή που διαθέτει είχε διαλύσει κυριολεκτικά τον Γιάννη Βρούτση, σε μία επίθεση που παραπέμπει σε δολοφονία χαρακτήρα. Σε αντίθεση με τον διάδοχο του, κύριο Κώστα Χατζηδάκη ο οποίος έχει προνομιακή εμφάνιση στις παρακμιακές εκπομπές του συγκεκριμένου τηλεπαρουσιαστή.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι πως τον ανασχηματισμό ορίζει και τους υπουργούς τους τοποθετεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Πως είναι δυνατόν λοιπόν ο τηλεπαρουσιαστής να είναι τόσο σίγουρος ότι ο Γιάννης Βρούτσης θα έφευγε από το υπουργείο εάν δεν του έκανε το χατίρι; Εάν δηλαδή δεν του επέτρεπε να ληστέψει δημόσιο χρήμα;

Περήφανοι που μας κυβερνάει ο Φουρθιώτης 

Ας δούμε τι αναφέρει και ο κος Βαξεβάνης σε ανάρτησή του στα social media   “Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με συνέντευξή του στο Documento ,  αποκαλύπτει συγκλονιστικές πράγματα με πρωταγωνιστή το «μάνατζερ» Μένιο Φουρθιώτη. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο, ανακάλυψε πως ο Φουρθιώτης και κάποιοι συνεργοί του, δήλωναν εν μέσω πανδημίας μισθούς 80.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρωμή του 60% του μισθού από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Ο υπουργός επιχείρησε να σταματήσει την κομπίνα και τότε ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο Υπουργείο με μπράβους και άρχισε να απειλεί τον Υπουργό, ενώ του υποσχέθηκε πως θα τον καρατομήσει.

Σε μερικές μέρες, ο Γιάννης Βρούτσης αποπέμφθηκε από το Υπουργείο. Τυχαίο; Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Φουρθιώτης συνέχισε τη δράση του με κομπίνες και απάτες ψεύτικων πωλήσεων, που παρά τις καταγγελίες δεν «έβλεπε» η Αστυνομία, θεωρώντας πως δράστης είναι η Γεωργιανή καθαρίστρια του μάνατζερ και όχι ο ίδιος.

Η Αστυνομία μάλιστα παρείχε πολυπληθή φρουρά στο Φουρθιώτη, μηχανές, και θωρακισμένα αυτοκίνητα . Όταν δημοσιοποιήθηκε η προκλητική φύλαξη του μάνατζερ, (την ώρα μάλιστα που η ΕΛΑΣ αφαιρούσε αστυνομική προστασία από πραγματικούς στόχους), το Υπουργείο προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων. Χρειάστηκε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ του Documento ενώ φωτογράφιζε την αστυνομική συνοδεία που “δεν υπάρχει” για να ξεκινήσει το ξήλωμα του  πουλόβερ. Ο Χρυσοχοΐδης αφαίρεσε τελικώς τη φρουρά που “δεν υπήρχε”, κάνοντας έτσι την παραδοχή πως κακώς υπήρχε φρουρά.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται, πως ο Φουρθιώτης κάνει χρήση πλαστής ταυτότητας δημοσιογράφου της ΕΣΗΕΑ . Για την χρήση της πλαστής ταυτότητας είναι ενήμερη η ίδια η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου με επιστολή ομολογία που  της έχει στείλει ο Φουρθιώτης, αλλά αντί να τον στείλει στον Εισαγγελέα για πλαστογραφία, κάνει πως δεν γνωρίζει.

Η χώρα μοιάζει όλο και περισσότερο με Κολομβία. Κανένας όμως δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί. Υπάρχουν αστυνομικοί που έχουν υπογράψει έγγραφα με τα οποία πιστοποιούν πως ο Φουρθιώτης κινδυνεύει και αντί να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με θέα την πόρτα της φυλακής, υπηρετούν σε καίριες θέσεις στο Σώμα.

Η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ παραμένει στη θέση της, ο πρωθυπουργός μας θυμίζει πως είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και όσοι πεθαίνουν από covid, μπορούν να είναι περήφανοι γιατί η χώρα κυβερνιέται. Από τον Φουρθιώτη φυσικά.

Περήφανοι που μας κυβερνάει ο Φουρθιώτης

Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με συνέντευξή του στο Documento ,…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Vaxevanis στις Κυριακή, 4 Απριλίου 2021

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Amorgos Trail Challenge: Συνδιοργανωτής ο Δήμος Αμοργού

Ο Δήμος Αμοργού συνδιοργανωτής του 7ου Amorgos Trail Challenge

Σχολεία: Κλείνουν αύριο για τις εορτές του Πάσχα, πότε ανοίγουν;

Κλείνουν τα σχολεία λόγω Πάσχα - Πότε ανοίγουν; - Χρονοδιάγραμμα έως τις εξετάσεις

Aegean Air: Οι Ελληνες φέτος το Πάσχα πάνε Ικαρία και Σητεία (!!!)

AEGEAN: Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες το Πάσχα – Στους top προορισμούς εσωτερικού Κέρκυρα, Ικαρία, Σητεία και στο εξωτερικό Μαρόκο

Χ. Θεοχάρης: Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις

Τι αναφέρει ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης για φορολογικές δηλώσεις, POS και τέλη κυκλοφορίας

Κέα – Εθελοντική αιμοδοσία: Συγκεντρώθηκαν 100 μονάδες αίματος

Εθελοντική Αιμοδοσία Απριλίου 2024 – Ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα

ΠΟΕΔΗΝ: Οι ελλείψεις στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της νησιωτικής Ελλάδας

Ανησυχία για τις ελλείψεις που καταγράφει η έρευνα της ΠΟΕΔΗΝ - Τι αναφέρει για τις Κυκλάδες

Νάξος – Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Πότε ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Νάξο ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού (πίνακας)

Ολυμπιακή Φλόγα – Πάρος: Εκδήλωση τελετής υψηλού πολιτισμικού επιπέδου (photos)

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Πάρου κ. Κώστα Μπιζά, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού κας Άννας Κάγκανη Κορτιάνου και της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κας Φλώρας Λουκή. (photos)

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της

SeaJets: Με το SuperRunner Jet θα φτάσει έως το Κουφονήσι

Δρομολογείται σε άκρως τουριστική γραμμή το Superunner Jet από το Πάσχα και για όλη την περίοδο - Σε ποια νησιά θα το δούμε φέτος

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play offs: Ωρα τελικού (15:00) κόντρα στον Ηλυσιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ηλυσιακό για τον 2ο αγώνα των πλέι οφ... (Αφίσα)

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia – Play Offs: “Καθαρίζει” απόψε (20/04) τον Πρωτέα και πάει …τελικό

Ωρα... τελικού για τον ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia . Αντιμετωπίζει τον Πρωτέα Βούλας απόψε (19:00) στο ΔΑΚ Νάξου και πιάνει τον μεγάλο στόχο, την παρουσία στον τελικό ανόδου κόντρα στο Αιγάλεω ή Δάφνη Πανελευσινιακό