Ελλάδα - Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής: Η Χριστιάνα Καλογήρου έφυγε... Ποιος θα καλύψει το κενό;

Ανήμερα της 21ης Απριλίου και οι φημές επιβεβαιώνονται ...  Την είδηση άλλωστε δίνει η ίδια η Χριστιάννα Καλογήρου " Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η τοποθέτησή μου από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Με όλες μου τις δυνάμεις και με απόλυτη αφοσίωση στα νέα μου καθήκοντα, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια και να συμβάλλω στις άοκνες προσπάθειες που κάνουν ο Υπουργός κ. Σπήλιος Λιβανός, οι Υφυπουργοί κ. Γιάννης Οικονόμου και κα. Φωτεινή Αραμπατζή, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας και το σύνολο των στελεχών και εργαζομένων του ΥΠΑΑΤ, για τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας.
Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε αυτούς τους 21 μήνες, καθώς και το στελεχικό δυναμικό του Υπουργείου και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την αγαστή και παραγωγική μας συνεργασία"

Η Χριστιάννα Καλογήρου αφήνει τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου μετά από σχεδόν δύο χρόνια (είχε αναλάβει στις 22 Ιουλίου 2019) και παίρνει το δρόμο για την αντίστοιχη Γραμματεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων... Και στη θέση της; Η φήμη για την έλευση της Μαίρης Τριανταφυλλοπούλου έπεσε στο κενό. Ο λόγος; 

Η κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου από την Κω αρνήθηκε τελικά αργά χθες το βράδυ τη θέση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής, επικαλούμενη το όντως αυξημένο φόρτο εργασίας της. Όπως γράψαμε χθες (kostoday.gr)  η κ. Τριανταφυλλοπούλου είναι Αμπελουργός, Οινοποιός και Ξενοδόχος στην Κω.

Όπως έγινε γνωστό από το πρωί τα καθήκοντα της κ. Καλογήρου ασκεί ο Υπουργός κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ενώ παραμένει ερώτημα που συνδέεται και με εσωκομματικές ισορροπίες το ποιος θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News