Ελλάδα: Ματαιώθηκε η δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Η εκδήλωση για την 44η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας ματαιώνεται. Ο ελάχιστος φόρος τιμής για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή του στις φονικές πυρκαγιές της χθεσινής ημέρας... 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό κύριο Αλέξη Τσίπρα για τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών που έπληξαν κυρίως την περιοχή της Αττικής. Μετά την ενημέρωση αυτή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε την ματαίωση της καθιερωμένης δεξίωσης της 24ης Ιουλίου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

Η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό κύριο Αλέξη Τσίπρα για τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών που έπληξαν κυρίως την περιοχή της Αττικής. Μετά την ενημέρωση αυτή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε την ματαίωση της καθιερωμένης δεξίωσης της 24ης Ιουλίου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας».

Να σημειώσουμε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επέστρεψε εκτάκτως από προγραμματισμένη περιοδεία και, μάλιστα, την ώρα που οι φλόγες πλησίαζαν την εθνική οδό. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ