Ελλάδα: Μήνυση Φουρθιώτη σε Βρούτση, ζητάει 44 ευρώ (!!!)

Το είδαμε κι αυτό... Μετά τις απειλές με μπράβους ενάντια στον πρώην υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ο παρουσιαστής και "δημοσιογράφος' Μένιος Φουρθιώτης τώρα μηνύει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του παρουσιαστή, η μήνυση κατατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η μήνυση έγινε σύμφωνα με τα αρθρα 219 και 220ΚΠΔ για παράβαση των 362 ΠΚ (συκοφαντική δυσφήμηση), 259 (παράβαση καθήκοντος), 239 ΠΚ (κατάχρηση εξουσίας) και αρ. 38 του Ν.4624/199 (παραβίαση προσωπικών δεδομένων).

Μήνυση Φουρθιώτη

Μήνυση Φουρθιώτη

Μήνυση Φουρθιώτη

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Κυκλάδων με καταγωγή από τη Νάξο, Γιάννης Βρούτσης αποκάλυψε πριν από αρκετές ημέρς ότι όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες ανακάλυψαν απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του Μένιου Φουρθιώτη στο πρόγραμμα Συν-Εργασία, εκείνος εισέβαλε στο υπουργείο με μπράβους και απειλούσε υπαλλήλους και ηγεσία.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε στη συνέχεια ότι  ο Μένιος Φουρθιώτης (σ.σ. η ΕΣΗΕΑ έχει προχωρήσει σε μύνηση για πλαστογραφία δημοσιογραφικής ταυτότητας")  εισέπραξε επί τρεις μήνες από το πρόγραμμα Συν-Εργασία, από 210.000 έως 240.000 ευρώ αφού ο μισθός που παρουσίαζε ήταν από 70.000 έως 80.000 ευρώ.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας μιλώντας στο OPEN την Τετάρτη αποκάλυψε ακόμα ότι ο παρουσιαστής δεν πήγε μια φορά αλλά πολλές φορές στο υπουργείο Εργασίας και απειλούσε τους υπαλλήλους μέχρι να φτάσει στο σημείο να μπουκάρει και στο υπουργικό γραφείο με μπράβους εκτοξεύοντας απειλές.  

Με πληροφορίες από την εφημερίδα avgi.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News