Έπιασε δουλειά ο Περιφερειάρχης

Σήμερα το πρωί ανέλαβε επίσημα καθήκοντα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος έφτασε στο γραφείο του συνοδευόμενος από τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο και τους συνεργάτες του. Ο κ. Χατζημάρκος αμέσως μετά την σύντομη συνάντησή του με τον απερχόμενο Περιφερειάρχη  και πριν την σύσκεψη με τους συνεργάτες του. Παράλληλα και στη Νάξο ο Έπαρχος του Νησιού Γιάννης Μαργαρίτης ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του παίρνοντας την σκυτάλη από τον Λάζαρο Θεόφιλο.

Ο Γιώργος Χατζέκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Από σήμερα, ξημερώνει μια καινούργια μέρα για το Αιγαίο μας κα τα νησιά μας. Πιάνουμε δουλειά για να αλλάξουμε όλα όσα μας πλήγωσαν, για να ανοίξουμε, με τόλμη κι αποφασιστικότητα, τους δρόμους που οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν είμαστε εδώ ούτε για τις καρέκλες, ούτε για τα αξιώματα. Δεν είμαστε εδώ ούτε για να συμβιβαστούμε με τα προβλήματα, ούτε για να ανεχθούμε τις παθογένειες και τα κακώς κείμενα.

Είμαστε εδώ γιατί αναλάβαμε την πολιτική ευθύνη να συγκρουστούμε με το χθες προκειμένου να κάνουμε χώρο στα όνειρα, στις προσδοκίες και τις ελπίδες των συμπολιτών μας, από την Κέα μέχρι το Καστελόριζο. Αυτή η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης είναι το μεγάλο όπλο μας για να δώσουμε τις μάχες μας και να τις κερδίσουμε προς όφελος του Αιγαίου και των ανθρώπων του. Γι αυτό είμαστε όλοι από την πρώτη μέρα στην πρώτη γραμμή».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News