Επίσκεψη Πολάκη στο Νοσοκομείο Νάξου

Χθες αναφέραμε ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης βρέθηκε στη Μουτσούνα της Νάξου το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί με την οικογένειά του ώστε να ξεκουραστεί και να ξεφύγει από την καθημερινότητα και τα πολιτικά ζητήματα του υπουργείου…. Μαζί με την σύζυγό του (σ.σ. έχει δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα κάτι που έχει προκαλέσει την οργίλη αντίδραση του κου Πολάκη) και τη κόρη τους φιλοξενούνται στο σπίτι του καθηγητή κου Γιάννη Πρωτονοτάριου. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Γιάννης Πρωτονοτάριος στο πρόσφατο παρελθόν είχε φιλοξενήσει και την οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα στην Μουτσούνα της Νάξου την καλοκαιρινή περίοδο.

Όμως αναφέραμε ότι «φιλοξενούνται» και όχι …φιλοξενήθηκαν όπως γράψαμε χθες. Και αυτό είναι το μικρό μας λάθος. Και όχι μόνο διορθώνουμε το χρόνο αλλά αποκαλύπτουμε ότι χθες ο κος Πολάκης βρέθηκε στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου όπου είχε δίωρη συνάντηση εργασίας με όλους τους διευθυντές τμημάτων ενώ μίλησε σχεδόν με το σύνολο των εργαζομένων του Νοσοκομείου και είδε την πραγματικότητα ενός υποστελεχωμένου Νοσοκομείου σε ένα από τα πιο «καυτά» τουριστικά νησιά.

Όμως, επιστρέφοντας στο …λάθος να αναφέρουμε ότι η οικογένειά του δεν έφυγε ποτέ από τη Νάξο, παραμένει στη Μουτσούνα, ενώ ο ίδιος αναχώρησε την Κυριακή για την Αθήνα και επέστρεψε χθες για να συνεχίσει τις διακοπές του. Και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί και το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας και να έχει ολοκληρωμένη εικόνα. Είναι άγνωστο πόσο ακόμη θα παραμείνει στο νησί, η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένειά του απολαμβάνει κάθε στιγμή της παρουσίας τους στην Μουτσούνα και τις γύρω περιοχές ενώ και ο ίδιος δεν λέει όχι στις ομορφιές του νησιού μας… 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News