Επίσκεψη στη Δονούσα για τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κο Μαργαρίτη

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού (14/09) στην Δονούσα, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κος Μανόλης Μαργαρίτης ταξίδεψε στο βορειότερο νησί του πολυνησιακού Δήμου και είχε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει από κοντά την πορεία των έργων σε επίπεδο υποδομών που πραγματοποιούνται και ετοιμάζονται να παραδοθούν. Έργα που θα αναβαθμίσουν σημαντικά το νησί… Στο πλευρό του ο αντιδήμαρχος Δονούσας Μιχάλης Πράσινος όπως και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κος Δημήτρης Πράσινος που τον συνόδευσαν στους χώρους που βρίσκονται τα εργοτάξια… Αξιοσημείωτο είναι ότι τόσο ο ΧΑΔΑ (αποκατάσταση) όσο και ο ΣΜΑ (σταθμός μεταμόρφωσης) έχουν ολοκληρωθεί… Και βέβαια έδωσε το παρών τόσο στον εσπερινό όσο και στη Θεία Λειτουργία το βράδυ της 13ης και το πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου, ημέρα γιορτής για τη Δονούσα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε στις 13-14 Σεπτεμβρίου τη Δονούσα και παρέστη στον εορτασμό της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρη Πράσινο και τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Πράσινο μετέβη στα σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στη Δονούσα. Ειδικότερα, επισκέφθηκε τον αποκατεστημένο πλέον ΧΑΔΑ και τον κινητό σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, καθώς και τα δύο σπουδαία αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται πλέον στο στάδιο έναρξης της λειτουργίας τους, το βιολογικό καθαρισμό και τη μονάδα αφαλάτωσης.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την πορεία των τριών αυτών βασικών έργων υποδομής, που δίνουν λύση στα περιβαλλοντικά θέματα αναφορικά με τη διαχείριση των υδάτων, των λυμάτων και των απορριμμάτων.

Τέλος, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου Βασίλη Κρασσά, καθώς και με τον Πρόεδρο και τον Αντιδήμαρχο της Δονούσας παρέστησαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις εορτασμού του Τιμίου Σταυρού που διοργάνωσαν οι τοπικοί φορείς του νησιού".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News