Ευχαριστίες του Αντώνη Μανιού

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος  Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας – Εθελοντισμού, υπεύθυνος της δημοτικής ενότητας Δρυμαλίας επιθυμώ να εκφράσω τις - από καρδιάς -  ευχαριστίες μου σε όλους όσοι συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια.

Το δήμαρχο Μανώλη Μαργαρίτη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και τους συναδέλφους στο Δημοτικό Συμβούλιο για την άψογη συνεργασία.

Τους προέδρους των Κοινοτήτων και τους υπαλλήλους του Δήμου μας  για την ποικιλότροπη και συνεχή βοήθεια και υποστήριξη. Για τις αγωνίες που περάσαμε, τις «μάχες» που δώσαμε, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των χωριών και των κατοίκων τους.

Τα μέλη της σχολικής επιτροπής και τους διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη συμμετοχή τους σε ένα συλλογικό έργο δράσης με γνώμονα τη διαμόρφωση των καλυτέρων συνθηκών διδασκαλίας των παιδιών μας.

Τους πολίτες, που με τις συμβουλές και τις υποδείξεις τους συνέβαλαν  αποφασιστικά στην προσπάθειά μας για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Και φυσικά την οικογένειά μου, πηγή χαράς και ενέργειας.

Πολλά, πιθανόν, να είναι τα λάθη που έχουν γίνει αυτή την περίοδο. Κανένα, όμως δεν έγινε εσκεμμένα και από αδιαφορία. Αρκετές ήταν οι δυσκολίες και τα εμπόδια.

 Ίσως να μην κατάφερα όσα πραγματικά θα ήθελα, προσπάθησα, όμως, με όλες μου τις δυνάμεις, να φανώ αντάξιος του τόπου μας.

               Αυτού του τόπου, που μας εμπνέει και μας καλεί για συνεχή δραστηριοποίηση.

Και αυτό προτίθεμαι να συνεχίσω να κάνω, όπως άλλωστε και κάθε συμπολίτης μας, που σέβεται και αγαπά τη γενέτειρά του.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Αντώνιος Μανιός

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News