Φόρτωμας - Θηρασιά: "προτεραιότητα για την Κυβέρνηση οι κάτοικοι στα μικρά νησιά"

Από τη Θηρασιά έστειλε μήνυμα συνεχούς στήριξης και μάχης για τις αγωνίες και τα ζητήματα των μικρών νησιών, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος  Φόρτωμας. Στην επίσκεψή του στο νησί, κατά τη διάρκεια της επίσημης έναρξης της Τουριστικής Περιόδου, στην Σαντορίνη, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Φόρτωμας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους, να ανταλλάξει σκέψεις και να ακούσει τους προβληματισμούς και τα ζητήματα πρώτης γραμμής που τους απασχολούν. Το σημαντικότερο έργο στο νησί που του έθεσε επί τάπητος ο Πρόεδρος, Πέτρος Καραμολέγκος, είναι η κατασκευή του λιμενοβραχίονα και η απόκτηση απορριμματοφόρου, πάγιο αίτημα και ζωτική ανάγκη της Θηρασιάς.

Με την ολοκλήρωση των συζητήσεων, κατόπιν ενεργειών του κ. Φόρτωμα, ενημερώθηκαν τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, όπως και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, κατά τη δική του προσωπική επίσκεψη στο νησί, δεσμεύθηκε για την επίλυση των προβλημάτων.

Ο κ. Φόρτωμας δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Η νησιωτική Ελλάδα είναι ψηλά στις προτεραιότητες και  στη συνείδηση της ελληνικής κυβέρνησης. Καθημερινά δίνει μάχη για να νιώθουν οι νησιώτες μας ασφαλείς και όχι μόνοι. Συνεχίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ευχαριστώ τους κατοίκους της Θηρασιάς για την αγάπη και την ζεστή υποδοχή!»

Δελτίο Τύπου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News