Χαρ. Κόκκινος: "Η νομιμότητα δεν αντικαθίσταται"

Στη σημερινή έκδοση τς εφημερίδας "Δημοκρατικής" και στο βασικό της άρθρο υπήρχε θέμα με την πραπομπή σε δίκη του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσων Χαράλαμπου Κόκκινου... Και όπως ήταν λογικό είχαμε την άμεση αντίδρασή του και όπου τονίζει με έμφαση «Η νομιμότητα δεν αντικαθίσταται – Η Δικαιοσύνη δεν χειραγωγείται - Οι σκευωροί και οι μεθοδεύσεις τους θα αποκαλυφθούν σύντομα»

Η ανακοίνωση του αναφέρει:"Το ζήσαμε κι αυτό στα πλαίσια των «νέων ηθών»…

Σημερινό άρθρο τοπικής εφημερίδας της Δωδεκανήσου ανακοινώνει κατηγορητήριο, μάρτυρες και ημερομηνία κλήσης μου στο -χαμηλότερο μετά το πταισματοδικείο βαθμό δικαιοσύνης- μονομελές πλημμελειοδικείο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!

Είναι προφανές ότι αντικαθίστανται οι διαδικασίες κι επιχειρείται να δημιουργηθεί «κλίμα» εναντίον μου ενόψει και της προεκλογικής περιόδου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που ανεπίσημα ξεκίνησε.

Επισημαίνω ότι πρόκειται για το Μ.Μ.Ε. -όπως και για αυτά, τα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, που έτρεξαν να αναπαράγουν την είδηση και είναι γνωστή η σχέση τους με συγκεκριμένους τοπικούς κύκλους- και που στο πρόσφατο παρελθόν (όταν διωκόμουν και πάλι άδικα από πολιτικούς μου αντιπάλους) φιλοξενούσε πρωτοσέλιδα με τις κατηγορίες και περνούσε στα γρήγορα και τα ψιλά την αθώωσή μου!

Εκφράζω την εμπιστοσύνη μου στο θεσμό της Δικαιοσύνης και εφόσον τελικά κληθώ να εξεταστώ ενώπιόν της, εκφράζω ταυτόχρονα και τη βεβαιότητα της δικαίωσής μου, διότι αφενός κινούμαι πάντα νόμιμα και αφετέρου έχω το σθένος να αντιμετωπίσω πολιτικούς διωγμούς από αντιπάλους που δεν κατάφεραν να με «ποδηγετήσουν» στον πολιτικό στίβο κι επιλέγουν άλλους δρόμους ολισθηρούς γι’ αυτούς, ελπίζοντας να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να αποκρύψουν την πολιτική τους ανεπάρκεια και τον έλεγχο των πεπραγμένων τους.

Τέλος, ενημερώνω ότι αναμένω από την Ελληνική Δικαιοσύνη:

α) την εξέλιξη της μηνυτήριας αναφοράς μου «κατά παντός υπευθύνου» του Μαρτίου 2018 (ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο η έρευνα) για το διαγωνισμό «προμήθειας λαμπτήρων τύπου led» προϋπολογισμού 4,5 εκ. €, που ακυρώθηκε με το χαρακτηρισμό «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ» από την Ανεξάρτητη Αρχή Προδικαστικών Υποθέσεων και μεταξύ άλλων αναζητούνται οι μεγάλες ευθύνες στην ηγεσία της Π.Ν.Αι.

β) την εξέλιξη της μηνυτήριας αναφοράς μου (Σεπτέμβριος 2015) «κατά παντός υπευθύνου» για τη βίαιη μετακόμιση του ιδιαίτερου γραφείου μου που πραγματοποιήθηκε εν αγνοία και εν απουσία μου και είχε αποτέλεσμα το Σεπτέμβριο του 2015 να χαθούν χρήσιμα έγγραφα και μικρό οικονομικό ποσό, χωρίς να αναλάβει κάποιος την ευθύνη!!

γ) τη μηνυτήρια αναφορά μου «κατά αγνώστων» (Αύγουστος 2015) που αφορά ύβρεις και απειλές που δέχθηκα τηλεφωνικά από αγνώστους και ζημιά στο Ι.Χ. μου, το ίδιο χρονικό διάστημα που είχαν συμβεί περίεργα γεγονότα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και

δ) την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για γεγονότα που καταγγέλλονται και αφορούν τη λειτουργία της Π.Ν.Αι."

Με πληροφορίες και φωτογραφία από την εφημερίδα "Δημοκρατική" 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News