Η επίσημη πρόσκληση από το Επαρχείο προς τον Πετρούνια

Μπορεί η Σαντορίνη να μπήκε πρώτη στη …ναυμαχία όσον αφορά τη διεκδίκηση φιλοξενίας του Χρυσού Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, αλλά απέκτησε άμεσα ανταγωνιστή όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα με άρθρο με τίτλο «ναυμαχία Νάξου – Σαντορίνης για τα …μάτια του Λευτέρη Πετρούνια». Η Σαντορίνη μέσω του Δήμου είχε στείλει το μήνυμα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κο Καφούρου που ανάμεσα στα άλλα τόνισε «Έχουμε την επιθυμία να βρεθεί ο δίαυλος επικοινωνίας με τον κορυφαίο αθλητή και να δεχτεί την πρόσκλησή μας. Θα ήταν μοναδική ευκαιρία ο Λευτέρης Πετρούνιας να επισκεφτεί το νησί μας τον Σεπτέμβριο, στην  εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης. Φυσικά, πρόκειται για μια πρόταση, καθώς μπορεί να επισκεφθεί την Σαντορίνη όποια περίοδο εκείνος επιθυμεί».

Και η απάντηση από την Νάξο; Άμεση όπως είχαμε αναφέραμε. Και ήρθε με κάθε επισημότητα από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Έπαρχου Νάξου κου Γιάννη Μαργαρίτη. Ο οποίος έστειλε επίσημη πρόσκληση στην Ομοσπονδία Γυμναστικής, όπου συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την επιτυχία του καταθέτοντας παράλληλα επίσημο αίτημα για έλευση στην Νάξο όποτε θέλει. Ουσιαστικά έχει στα χέρια του ο 26χρονος Ολυμπιονίκης ανοιχτή πρόσκληση για έλευση στη Νάξο… Θα την αποδεχτεί; Ο χρόνος θα δείξει…

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει 

«Συγχαίρω, από καρδιάς τον σπουδαίο αθλητή μας, Λευτέρη Πετρούνια για την απόκτηση, με την αξία του, του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Ανύψωσε το ηθικό μας και μας έκανε περήφανους σε μια περίοδο που το είχαμε τόσο ανάγκη!

Ως Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Έπαρχος Νάξου και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου ζητάω από τον Ολυμπιονίκη μας να μας κάνει την τιμή να τον φιλοξενήσουμε στο πανέμορφο νησί της Νάξου.

Η επιλογή της περιόδου επίσκεψης και ο χρόνος παραμονής θα αποφασιστούν από τον ίδιο.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο μου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού

Έπαρχος Νάξου

Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου

Ιωάννης Μαργαρίτης» 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News