Η Φώφη Γεννηματά έρχεται (15/10) στη Νάξο

Με βασικό τίτλο «Ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούμε» η Νεολαία ΠΑΣΟΚ υποδέχεται την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κα Φώφη Γεννηματά, η οποία θα βρίσκεται στη Νάξο την προσεχή Κυριακή (15/10) και θα μιλήσει με τοπικούς φορείς αλλά και σε ανοιχτή συγκέντρωση στο «Ιακ. Καμπανέλλης» στο Δημαρχιακό Μέγαρο… Με το βλέμμα στις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου όσον αφορά την Κεντροαριστερά, όπως είναι λογικό ανεβαίνουν οι τόνοι και η ένταση…

Και η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων με την ανακοίνωσή της ενημερώνει για την άφιξη και της κας Γεννημάτα στέλνει παράλληλα και ένα δυναμικό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το ΠΑΣΟΚ και γενικότερα η κεντροαριστερά επιστρέφει… 

"Τώρα που όλοι κατάλαβαν ποιοι έβαλαν την Πατρίδα πάνω από την Παράταξη, τώρα που όλοι κατάλαβαν ποιοι έβαλαν το συμφέρον της χώρας πάνω από την καρέκλα της εξουσίας .

Τώρα που όλοι κατάλαβαν ποιοι ήταν οι τσάμπα μάγκες που έσπερναν ψεύτικες ελπίδες και τάιζαν σανό, τον πολίτη της χώρας. Τώρα που όλοι κατάλαβαν για τα Ζάππεια και το σκίσιμων μνημονίων, τη στιγμή που  η χώρα χαροπάλευε με τα θηρία. Τώρα που όλοι κατάλαβαν ποιοι δίχασαν την ελληνική κοινωνία σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Τώρα που όλοι ξέρουν ποιοι έκτισαν πολιτικές καριέρες εις βάρος της χώρας και του λαού.

Ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούμε...

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων καλεί του νέους και τον Δημοκρατικό πολίτη της Νάξου στην ομιλία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά την Κυριακή στης 19:00 στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Νάξου".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News