Η κωλοτούμπα έχει όνομα ... Αδωνις Γεωργιάδης

Μεγάλη τιμή για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αφού συγκεκριμένη ρουτίνα της συγχρονισμένης κατάδυσης αναμένεται πλέον να φέρει την επίσημη ονομασία «Άδωνις Γεωργιάδης».

Βασικό χαρακτηριστικό της καινούριας βουτιάς, η οποία δοκιμάζεται εντατικά στα κολυμβητήρια όλης της χώρας, θα αποτελούν οι όσο το δυνατόν περισσότερες κωλοτούμπες και ακολούθως η πτώση στο νερό με τα μούτρα, με στόχο την πρόκληση όσο το δυνατόν περισσότερου γέλιου στους θεατές. Οι εκνευριστικές κραυγές ωστόσο, θα είναι προαιρετικές.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία των παραπάνω νέων, αρκετοί ήταν αυτοί που εντόπισαν στην συγκεκριμένη ενέργεια ειρωνεία, λόγω της αλλαγής στάσης του βουλευτή απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Προς υπεράσπισή του, ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Η δημοτικότητα του Γιάνναρου είναι τέτοια που δεν θα μπορούσα να μην προσπαθήσω να πάρω έστω και μερικές ψήφους απ' αυτήν. Το έχω ξανακάνει, με τον Αντώνη Σαμαρά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τόσους άλλους, είναι πάγια τακτική μου να γλείφω εκεί που φτύνω, δεν καταλαβαίνω γιατί εκπλήσσονται όλοι τώρα» για να συμπληρώσει:

 «Αν είχε λίγο χειρότερα στατιστικά σε βολές και ασίστ, θα ήταν ακόμη ένας παράνομος μαύρος για μένα, αλλά οι επιδόσεις του είναι τέτοιες που δεν μπορώ παρά να τον αναγνωρίσω ως τεράστιο Έλληνα».

Τέλος, η συγκεκριμένη ρουτίνα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο επόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ διαψεύδεται κατηγορηματικά η απόπειρα εκτέλεσης της άσκησης από τον ίδιο τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News