Η Σταμάτη ζητάει ένα (1) εκατ. ευρώ από τον Πολάκη (!) - Τι απαντάει ο υπουργός

Και η κόντρα Πολάκη – Σταμάτη – Τσοχατζόπουλου περνάει σε άλλο επίπεδο… Με αγωγή της, η Βίκυ Σταμάτη ζητά αποζημίωση ύψους 1 εκατομμύριο ευρώ από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε σε βάρος της, σε ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στα social media. Και η κίνηση αυτή έγινε γνωστή από τον ίδιο τον κο Πολάκη, ο οποίος προχώρησε σε ανάρτηση  και σχολιασμό αλλά και ένα οργισμένο ξέσπασμα για την κίνησή της αυτή.

«Έχεις τόσο απύθμενο θράσος; Σου έχουν τελειώσει τα μαύρα χρήματα εντός Ελλάδας και δεν μπορείς να φέρεις από τα καβατζωμένα στο εξωτερικό (καθώς έχουμε ελέγξει τις διόδους) και ψάχνεις για νέα αρπαχτή; Μήπως νομίζεις ότι παίρνω κι εγώ μίζες σαν τον άνδρα σου τον Άκη και ζητάς τόσα;», γράφει ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στην κ. Σταμάτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε αποκαλέσει την κ. Σταμάτη «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί», σε ανάρτησή του στα Social Media. στην οποία σχολίαζε την κίνησή της να δείξει το μεσαίο δάχτυλό της προς τους δημοσιογράφους.

Και ο Ακης
Παρέμβαση στην …κόντρα είχαμε νωρίτερα κι από τον Ακη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος σε ανοιχτή του επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τονίζει ότι σε «υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της πατρίδας μας» οδηγεί η παραμονή του κ. Πολάκη στη θέση του ως υπουργού. 
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει: 
"Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης - αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολλάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παραεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά  το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί -χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό  χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού»