Η Ζωή... σέρνει τον Στουρνάρα (+video)

Σκηνές που θυμίζουν Django περιλαμβάνονταν στο spot της Λαϊκής Ενότητας, με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο οποίο επιχειρεί να δείξει ότι μόλις περάσουμε στη δραχμή, η έλλειψη σε βασικά είδη θα υποκατασταθεί από τον χαβαλέ.

Έτσι, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, μπόρεσε να συμπεριλάβει στη διαφήμισή της, όλα εκείνα που τη θυμίζουν: Την ατάκα «ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;;;», καμμιά δεκαριά επίθετα για το χρέος, το αμφιλεγόμενο σκάνδαλο για το λάστιχο. Και φυσικά τη βίαιη προσαγωγή του Γιάννη Στουρνάρα!

Στην αρχική εκδοχή του spot, κάποια στιγμή το πλάνο άνοιγε και βλέπαμε ότι πίσω από το αυτοκίνητο είναι δεμένος με αλυσίδες ο Γιάννης Στουρνάρας, που όχι μόνο προσήχθη, αλλά περιφέρεται ως τρόπαιο.

Η συγκεκριμένη σκηνή όμως αν και εγκρίθηκε από το ΕΣΡ (δηλαδή από τη μητέρα της), κόπηκε στο τελικό μοντάζ, ύστερα από παρέμβαση της ίδιας της κυρίας Κωνσταντοπούλου που θέλησε να παραχωρήσει τον Γιάννη Στουρνάρα στη Ραχήλ Μακρή, η οποία θα τον συμπεριλάβει (μαζί με βασανιστήρια) στο δικό της spot που θα ακολουθήσει.

Πηγή: Μούφανετ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News