Ηρακλειά: Ο Δημήτρης Γαβαλάς στην Ενωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας

Η Ενωση Νέων Αυτοδιοικητικών μεγαλώνει και απλώνεται σε όλη την Ελλάδα.. Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση για την ένταξη του Χρήστου Σιγάλα - προέδρου της κοινότητας Δονούσας - έρχεται η ώρα του Δημήτρη (Αγράντη) Γαβαλά, προέδρου της κοινότητας Ηρακλειάς. Κα με δεδομένο ότι και ο Αντώνης Κωβαίος - πρόεδρος των Κουφονησίων - είναι μέλος από τον Σεπτέμβριο του 2019, κατανοεί κανείς ότι από τις Μικρές Κυκλάδες λείπει η εκπροσώπηση μόνο από Σχοινούσα...

Αναλυτικά η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του Προέδρου της ΕΝΑ, Νεκτάριου Καλαντζή, αναφέρει:

"Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος εδώ και έξι χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, επάρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για ακόμη μια αυτοδιοικητική περίοδο τις παρεμβάσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Με την ήδη παρουσία εκατοντάδων νέων ανθρώπων, αιρετών, από κάθε σημείο της Ελλάδος, μιας και αποτελείται η ΕΝΑ από νέους αυτοδιοικητικούς από το Καστελόριζο ως την Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ως νέο μέλος της τον Δημήτρη Γαβαλά, Πρόεδρο της Κοινότητας Ηρακλειάς, του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τον καλωσορίζουμε στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News