Κ. Μητσοτάκης ..."Ξεκουράστηκα στην Σίφνο, πέρασα όμορφα" (video)

Όπως κάθε πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε σε νησί των Κυκλάδων ώστε να πάρει …ανάσα από την καθημερινότητα της πολιτικής σκηνής… Και επέλεξε με την σύζυγό του Μαρέβα την Σίφνο. Η άφιξή του το μεσημέρι της Παρασκευής και έμεινε έως σήμερα το πρωί όταν και πήρε το δρόμο της επιστροφής με το ταχύπλοο Super Jet.. Ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιος, φιλικός με όσους τον αναγνώρισαν, έκανε μπάνιο στη παραλία του Πλατύ Γιαλού ενώ έχοντας στο πλευρό του και τον Δήμαρχο Σίφνου κο Ανδρέα Μπαμπούνη πήρε γεύση από τα προβλήματα του νησιού στις Δυτικές Κυκλάδες.

Μάλιστα, λίγο πριν αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι από την Σίφνο μίλησε (όπως και ο Δήμαρχος κος Μπαμπούνης) στην κάμερα της ιστοσελίδας ΚαιΠουΘεός δείχνοντας ενήμερος για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του νησιού. Δήλωσε ικανοποιημένος από τη παραμονή του, αναφέρθηκε στα …καυτά ζητήματα λιμανιού και βιολογικού και όπως υποσχέθηκε ότι θα ξαναγυρίσει…

Πριν επιβιβαστεί πάντως στο ταχύπλοο Super Jet είχε μία τελευταία συνάντηση τόσο με στελέχη του Λιμεναρχείου όσο και με τοπικούς παράγοντες στο καφέ «Σταύρος» στις Καμάρες.

Ακούστε τι δήλωσε ο κος Μητσοτάκης 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News