Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚαι μαδάει τη μαργαρίτα το Μανολάκι: Με αγαπάει ή δεν μ' αγαπάει...

Και μαδάει τη μαργαρίτα το Μανολάκι: Με αγαπάει ή δεν μ’ αγαπάει ο θεός;

|

Μέσα από τη στήλη «Σημεία και Τέρατα» της Μάσκας, έχουμε την καυτή πληροφόρηση ότι το Μανολάκι αισθάνεται έκθετο από τον Ύψιστο γιατί έφτασε το τέλος του Σεπτεμβρίου και ακόμη να λυθούν τα προβλήματά μας και οι κάτοικοι της Νάξου ανησυχούν για το «αν μας αγαπάει ή μας έχει ξεχάσει ακόμα και ο Θεός!» 

Πριν λίγες μέρες εορτάσαμε  τη σύλληψη του Ιωάννου του Προδρόμου.

Μήπως χρώσταγε και ο Πρόδρομος; Όχι γιατί αν χρώσταγε ψίχουλα θα χρώσταγε και τώρα αποφασίστηκε όσοι χρωστάνε ψίχουλα να συλλαμβάνονται αν δεν ξεχρεώσουν, ενώ όσοι χρωστάνε εκατομμύρια, να τους τα ξεχρεώνουν άλλοι κι αυτοί να παίρνουν και μια τηλεοπτική άδεια!.. Αναρωτιέμαι μήνες τώρα: ΤΟΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ;

Θα πούνε τώρα κάποιοι αριστεροί, ότι αυτή δεν είναι η κυβέρνηση, δεν είναι αριστερή!!!

Ακόμα και αυτό να ισχύει, τότε η παρένθεση της αριστεράς έχει κλείσει και την έκλεισαν οι εναπομείναντες αριστεροί, που ένας-ένας την κοπάνησαν και ο τελευταίος έκλεισε και την παρένθεση!

Τι να σου κάνει όμως και η αριστερά; Προσπάθησε, αλλά εμποδίστηκε.

Δεν είδατε τι τραβάει ο υπουργός παιδείας ο Φίλης από τον Ιερώνυμο, που τον κατηγορεί για αντιχριστισμό; Τα είδατε… Δεν είδατε όμως τι τράβηξε ο υφυπουργός παιδείας ο Πελεγρίνης, από το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο, που τον κατηγορεί για αντισημιτισμό!!!

Ακόμα και αν διασκεύασε τη δήλωσή του περί του ολοκαυτώματος (Εσκεμμένα δεν γράφω με ολοκαύτωμα με κεφαλαίο το όμικρον να δω αν θα προκαλέσω τη διαμαρτυρία του ΚΙΣ!) ο υφυπουργός παιδείας, το ΚΙΣ τον κατηγορεί ότι άφησε το αποτύπωμα ενός αντισημιτικού στερεοτύπου! Φαντάζομαι δηλαδή τι θα σούρουν του Αδόλφου!!!

Η τελευταία λέξη αυτή του «στερεότυπου» πρέπει να ενόχλησε περισσότερο τους αριστερούς, αφού τα στερεότυπα προσπαθούν να γκρεμίσουν! Και να σας πω τη γνώμη μου τα έχουν καταφέρει σε ένα τομέα! Τον ενδυματολογικό! Ανέτρεψε ενδυματολογικά την ευρωπαική πολιτική σκηνή!

Ο Αλέξης κατάφερε να σπάσει το στερεότυπο της γραβάτας, ο Βαρουφάκης, με τα πουκάμισα έξω και τις καπαρντίνες και τις μπότες, γκρέμισε το στερεότυπο του ευρωπαίου υπουργού και τώρα οι δημοσιογράφοι με τις ξανθές περούκες, αλά Λίζα Μινέλι στο καμπαρέ, έσπασαν το στερεότυπο του δημοσιογράφου πολιτικού ρεπορτάζ!!!

Υπόθεση Κλουζώ την είπαν τα υπόλοιπα ΜΜΕ την μεταμφίεση των δύο αγοριών που προσπάθησαν να γίνουν κορίτσια χάρην της δημοσιογραφίας, αλλά έπεσαν πολύ έξω στον χαρακτηρισμό τους.

Γιατί ο Κλουζώ το μόνο που κατάφερνε πάρα πολύ καλά, ήταν στις μεταμφιέσεις του. Μεταμφιεζόταν τόσο καλά που ούτε ο υπηρέτης του δεν τον αναγνώριζε… Σαν τον Αλέξη που μεταμφιέστηκε τόσο καλά σε αριστερό που ακόμα και η Ζωή με τον Λαφαζάνη την πατήσανε!

Ο Κλουζώ όμως έκανε συνέχεια γκάφες… Σαν τον Αλέξη που πήγε να ρίξει φως στο σκοτεινό και ένοχο τηλεοπτικό και όχι μόνο τοπίο! Και μόλις άναψε το φως, να μπροστά του το τέρας του φασισμού που τρεφόταν στο σκοτάδι και το ξύπνησε ο Αλέξης με την ανικανότητά του να διαχειριστεί το προσφυγικό που τροφοδοτεί ντόμινο ρατσιστικών εκδηλώσεων ανά την ελληνική επικράτεια!

Στο χέρι το τέρας βαστάει το βαλιτσάκι με τα δάνεια της τράπεζας αττικής, αυτή που τροφοδότησε τον Καλογρίτσα με χρήμα και το λαό με αγανάκτηση τέτοια που τον σπρώχνει να γίνει τροφή του τέρατος!

Και τι κρατάει ο Κλουζώ για να μας σώσει; Ψεύτικο μπιστόλι! Ούτε αυτό αληθινό ρε Αλέξη;;;;

Έτσι λοιπόν καταλάβατε την απάντηση από τον σημερινό τίτλο της «Μάσκας» που ρωτάει: ποιος είναι ο Κλουζώ; Ο Αλέξης, που τα έχει πλέξει τόσο πολύ με τις απανωτές γκάφες του, που έχουν μπερδευτεί ακόμα και οι υπουργοί του! Λέει ο Κουρουμπλής ότι υπάρχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες στην υπόθεση δανειοδότησης του Καλογρίτσα και αμέσως μετά ξελέει τα όσα είπε και υποστηρίζει ότι κάποιοι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση!…

Αυτό είναι το αφήγημα που υποστηρίζει και η ίδια η κυβέρνηση η οποία δεν χάνει ευκαιρία να διατυμπανίζει ότι οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα προσπαθούν να την ρίξουν.

Μα, καλά αυτοί δεν λέγανε ότι θα πατάξουν τη διαφθορά, θα διαλύσουν τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που κατατρώνε τον τόπο; Τώρα τι μας λένε ότι τελικά αυτά τα συμφέροντα είναι παμφάγα και θα φάνε και την κυβέρνηση; Πως αντί η κυβέρνηση να τα διαλύσει, την διαλύουν αυτά;

Ομολογεί δηλαδή η πρώτη φορά αριστερά πως απέτυχε παταγωδώς! Γιατί; Μήπως για να της δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία, μπας και τα καταφέρει με τη δεύτερη φορά αριστερά;

Αντίθετα όμως με την κυβέρνηση που ομολογεί την αποτυχία της, και για να πάμε στα δικά μας, η δημοτική μας αρχή, δεν ομολογεί την δική της αποτυχία, η οποία ομολογουμένως είναι πασιφανής!

Κοντεύει να τελειώσει και ο Σεπτέμβριος και ακόμα  να εγκατασταθεί ο εργολάβος καθαριότητας, ακόμα να λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ, ακόμα να εξοικονομηθούν υδάτινοι πόροι και ακόμα χειρότερα ακόμα να αποδείξει ο Θεός ότι αγαπάει τη Νάξο, μιας και ακόμα να βρέξει στο νησί!

Μέχρι και ο Ύψιστος δεν ανταποκρίθηκε, αφήνοντας έκθετο το Μανολάκι και εμάς να ανησυχούμε αν μας αγαπάει ή μας έχει ξεχάσει ακόμα και ο Θεός!   

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η δημοτική αρχή προχώρησε σε κάποιες κινήσεις περιορισμού της σπατάλης του νερού, αφού πρόσφατα σταμάτησε την λειτουργία του σιντριβανιού που λειτούργησε φέτος στην κεντρική πλατεία της Χώρας, γεγονός που εξέπληξε ευχάριστα τους καταστηματάρχες της περιοχής οι οποίοι είχαν βαρεθεί να ακούνε τις διαμαρτυρίες των πελατών τους που συχνά γίνονταν μούσκεμα καθώς ο βοριάς έφερνε πάνω τους το νερό από τους δεκάδες πίδακες του σιντριβανιού! Το εκπληκτικό είναι ότι μόλις το σιντριβάνι σταμάτησε να λειτουργεί, γέμισε αμέσως με σκουπίδια, φέρνοντας στο προσκήνιο το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων. 

Το πρόβλημα που δημιουργείται με το πρόβλημα των σκουπιδιών είναι εκτός των άλλων και οικονομικό αφού για την επίλυσή του πληρώνουμε τον αντιδήμαρχο Πολυκρέτη, τον σύμβουλό του Μανολακιού,  Δημήτρη Τσούκλερη και το ίδιο το Μανολάκι.

Και από ότι φαίνεται στάμπα τους πληρώνουμε! Τσάμπα πληρώνουμε εργολαβίες ανεκτέλεστες, τσάμπα θα πληρώσουμε και μάλιστα πολύ παραπάνω την εργολαβία που αναμένεται να ξεκινήσει, αφού ο αυξημένος αριθμός των εργαζομένων είναι αντιστρόφως ανάλογος προς τις μειωμένες αυτή την περίοδο ανάγκες μας, τσάμπα όλα! Το συμπέρασμα που βγαίνει από τα παραπάνω είναι ότι, όλοι οι ενασχολούμενοι με την διαχείριση των απορριμμάτων είναι τσάμπα μάγκες!

Και να σας πω, του Μανολακιού δεν του φαινότανε ότι είναι μάγκας… Αλλά φαίνεται πως ο εισαγγελέας έχει διαφορετική άποψη και γι’ αυτό άσκησε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για την υπόθεση της λειτουργίας των μουσείων της Απειράνθου κόβοντας την διάθεση για μαγκιές παντός υπευθύνου! Και το παντός συμπεριλαμβάνει και το Μανολάκι, που έχει αρκετά τραβήγματα με την δικαιοσύνη, αφού έχει να περάσει και από πειθαρχικά συμβούλια…

Βέβαια μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, το Μανολάκι μας παραμένει αθώο!

Τόσο αθώο που τροφοδοτεί τα ΜΜΕ του τόπου με φωτογραφίες του όπως αυτή που μας έστειλε από την πρόσφατη επίσκεψή του στη Δονούσα. Το δελτίο τύπου που συνόδευε τη φωτογραφία έγραφε:

 «Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρη Πράσινο και τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Πράσινο μετέβη στα σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στη Δονούσα. Ειδικότερα, επισκέφθηκε τον αποκατεστημένο πλέον ΧΑΔΑ και τον κινητό σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, καθώς και τα δύο σπουδαία αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται πλέον στο στάδιο έναρξης της λειτουργίας τους, το βιολογικό καθαρισμό και τη μονάδα αφαλάτωσης. Ο Μανόλης Μαργαρίτης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την πορεία των τριών αυτών βασικών έργων υποδομής, που δίνουν λύση στα περιβαλλοντικά θέματα αναφορικά με τη διαχείριση των υδάτων, των λυμάτων και των απορριμμάτων»

Επειδή όλα αυτά ακούγονται κάπως επίσημα και οι Πράσινοι δεν ήταν ανάλογα ενδεδυμένοι, έντυσα και το Μανολάκι μας αναλόγως με την περίσταση. Στο μπλουζάκι του γράφει NO HOPE, ήγουν δεν υπάρχει ελπίδα. Γιατί αν δηλώνεις πλήρως ικανοποιημένος για τα έργα στη Δονούσα στους Ναξιώτες που υποφέρουν από υπερσκουπιδοτοπίαση και λειψυδρία, τότε δεν υπάρχει ελπίδα!

Δεν γνωρίζει το Μανολάκι ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί! Και γι’ αυτό θα μιλάνε για σχοινί και στο δικό του το σπίτι, μετά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων: Να επιστρέψει η ουσία της Λαμπαδηδρομίας

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων για τη παρουσία πολιτικών προσώπων στη λαμπαδηδρομία στα νησιά των Κυκλάδων

Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν μπει στο “Blue Star Naxos” (video)

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν τον απόπλου του "Blue Star Naxos" για Πάρο - Νάξο - Μικρές Κυκλάδες - Αμοργό (δείτε το video)

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Εκτακτο – Νάξος: Δεν “είδε” το αεροπλάνο της Olympic Air το αεροδρόμιο και γύρισε Αθήνα

Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσε να προσγειωθεί το αεροσκάφος της Olympic Air το αεροδρόμιο της Νάξου - Επέστρεψε στην Αθήνα

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

ΠΝΟ: Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά (Μεγάλη Τετάρτη)

Δεμένα τα πλοία την Τετάρτη 1η Μαΐου – Απεργία της ΠΝΟ (διαβάστε την ανακοίνωση)

ΥΠΑΑΤ: Σε ισχύ από σήμερα η Κάρτα του Αγρότη

Θα διατεθεί στους παραγωγούς, δικαιούχους αγροτικών επιδοτήσεων, μόνο με την αίτηση του ενδιαφερομένου προς τη συνεργαζόμενη τράπεζα που τηρεί τον λογαριασμό του

Πάσχα: Εκπτώσεις για την μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ελληνική Βουλή: Ο πρώην βουλευτής των “Σπαρτιατών”, Φλώρος, γρονθοκόπησε τον Γραμμένο της “Ελληνικής Λύσης”

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Πώς έλιωσε ο (εκκλησιαστικός) πάγος με την κυβέρνηση

Βρέθηκε η χρυσή τομή... Ποιες ήταν οι κατάλληλες κινήσεις

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της