Κάλυμνος: Θεοφάνεια με τον πρωθυπουργό στο νησί

Τον Πάνο Καμμένο περίμεναν στην Κάλυμνο για τα Θεοφάνεια αλλά τους  προέκυψε και ο Υπουργός Ναυτιλίας κος Κουρουμπλής κυρίως όμως ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας… Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα Kalymnos – news.gr «Την Κάλυμνο θα επισκεφτεί ,εκτός απροόπτου, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων και τον αγιασμό των υδάτων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες για την επίσκεψη αυτή έχει ήδη ενημερωθεί ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής, ενώ το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει γίνει γνωστό.
Τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και άλλα κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του Νομού». 

Και μάλιστα η επιβεβαίωση έρχεται από το γεγονός ότι στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποηθεί σήμερα δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου με θέμα «Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη αποφάσεων περί επικείμενης επίσκεψης του Προέδρου της Ελληνικής Κυβερνήσεως Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα»
Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση το κατεπείγον της σύγκλησης προκύπτει από το γεγονός ότι ο Δήμαρχος ενημερώθηκε εκτάκτως για την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Κυβερνήσεως Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στην Κάλυμνο ενόψει της γιορτής των Θεοφανείων και ως εκ τούτου κρίνεται αναγκαίο να ενημερωθεί το Σώμα και να ληφθούν αποφάσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της υποδοχής του.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη χρονιά ο Αλέξης Τσίπρας είχε βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη για τον εορτασμό και την τελετή του αγιασμού των υδάτων

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News