Κάσος: Επίσκεψη Μητσοτάκη για να περάσει τα Χριστούγεννα

Στην Κάσο βρίσκεται από το πρωί των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο του νησιού, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού.

Ο κ. Μητσοτάκης, ενώ βρισκόταν εν πτήσει, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία έγραψε ως λεζάντα: «Πετώντας με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, πάνω από το Αιγαίο, με προορισμό την Κάσο! Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά!».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκεται στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, όπου και θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε από την παραμονή των Χριστουγέννων να εννοηθεί πως το ταξίδι του στο Μέτσοβο, την ιδιαίτερη πατρίδα του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Αβέρωφ (1910-1990) θα «πυροδοτήσει» σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά το θέμα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε «πηγαδάκια» που είχε χθες με τους δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου, οι τελευταίοι του υπενθύμισαν την ατάκα που είχε πει τον περασμένο Οκτώβριο στη Φώφη Γεννηματά, ότι τις σημαντικότερες αποφάσεις του τις λαμβάνει στο βουνό (ενν. το Μέτσοβο) και τον ρώτησαν τι θα πράξει αναφορικά με την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει το ύπατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.

 «Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα» του αντέτειναν οι δημοσιογράφοι για να λάβουν την απάντησή του: «Θα δούμε. Ξεκουραστείτε και εσείς αυτές τις μέρες γιατί από την αρχή του χρόνου έχει κατευθείαν πολύ δουλειά».

Με πληροφορίες απο την ιστοσελίδα cnn.gr και φωτογραφίες Intime news